Τρόμος στη Γλυφάδα – Απείλησαν να τις κάψουν με το σίδερο!
Τρεις άνδρες εισέβαλαν πρωί, πρωί στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Γλυφάδα. Οι αδίστακτοι δράστες έδεσαν τη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της και απείλησαν να τις κάψουν με το ηλεκτρικό σίδερο για να αρπάξουν χρήματα

Όλα έγιναν, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, χθες το πρωί στις 11:00 στη Γλυφάδα. Η άτυχη 84χρονη και η οικιακή βοηθός της από την Ουκρανία βρίσκονταν στο σπίτι όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους τρεις αγνώστους. Οι ληστές είχαν μπει από το παράθυρο του σπιτιού. Αιφνιδίασαν τις δύο γυναίκες που δεν πρόλαβαν να καλέσουν βοήθεια, τις έδεσαν και στη συνέχεια έβαλαν το σίδερο στην πρίζα και άρχισαν να τις απειλούν.

Έντρομες οι δυο γυναίκες παρέδωσαν στους δράστες όσα χρήματα είχαν και κάποια κοσμήματα.

Οι ληστές εξαφανίστηκαν. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος τους.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Τρεις ληστές μέρα μεσημέρι μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένης στην Γλυφάδα στην οδό Αρκαδίας 17 και την απείλησαν πως θα την κάψουν με το ηλεκτρικό σίδερο, εάν δεν τους έδινε χρήματα και κοσμήματα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι τρεις ληστές, χθες στις 11 το πρωί, βρήκαν την ευκαιρία και μπήκαν στο σπίτι από απασφαλισμένο παράθυρο. Έπιασαν τις δυο γυναίκες και τις απείλησαν, προκειμένου να μάθουν πού βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Στην συνέχεια έκλεισαν τα μάτια της ηλικιωμένης με ενα πανί και άρχισαν να την απειλούν πως θα την κάψουν με το ηλεκτρικό σίδερο. Αφού κατάφεραν και πήραν άγνωστο αριθμό χρημάτων και κοσμήματα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ηλικιωμένη με την ουκρανή οικιακή βοηθό δέχτηκαν ελαφριά χτυπήματα από τους δράστες. Αξίζει να σημειωθεί πως η οικιακή βοηθός μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε χωρίς να καταθέσει στην αστυνομία. Οι αρχές την αναζητούν.

Ένας γείτονας της 84χρονης, ο κ. Αδαμάντιος Μαρής, αποκαλύπτει πως έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης περίπου στις 12 το πρωί υπήρχαν δυο γυναίκες. Όπως μαρτυρά ο γείτονας όταν τις ρώτησε τί συμβαίνει, εκείνες του απάντησαν να μπει και να δει.

Ο κ. Μαρής εισήλθε στο σπίτι και αντίκρισε την ηλικιωμένη με την ουκρανή οικιακή βοηθό σε κατάσταση σοκ. Αμέσως ο άνθρωπος είπε στην 85χρονη να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, όπως και έκανε.

Εντύπωση προκαλεί η στάση της ουκρανης οικιακής βοηθού η οποία στο άκουσμα της αστυνομίας αντέδρασε και έφυγε απο το σπίτι.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα της 84χρονης οι ληστές της πήραν κοσμήματα και χρυσαφικά και όλες τις οικονομίες που είχε στο σπίτι, αφήνοντας την βέρα της. Μάλιστα την βέρα την ζήτησε η ίδια να της την αφήσουν οι ληστές.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.