Σε δημόσια διαβούλευση ο στρατηγικός σχεδιασμός (Α’ φάση) του επιχειρησιακού προγράμματος 2015 – 2019




 

Εγκρίθηκε με την 598/21-9-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Στρατηγικός Σχεδιασμός (Α’ φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου, για την περίοδο 2015-2019, και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση. Για το λόγο αυτό το  κείμενο Στρατηγικού σχεδιασμού θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 23/9/2015 έως τις 8-10-2015,  με στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού για το όραμα, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες και τους στρατηγικούς στόχους του Δήμου για την περίοδο 2015-2019 και αφετέρου την κατάθεση προτάσεων από τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και του φορείς για την υλοποίηση του. Μετά τη διαβούλευση και την επεξεργασία των προτάσεων από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, θα ακολουθήσει η κατάρτιση και έγκριση του τελικού Επιχειρησιακού Σχεδιασμού (Β΄ φάση).

Η υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού θα συμβάλει στη δημιουργία των προϋποθέσεων και υποδομών προκειμένου να μπορέσει η πόλη να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και να αποκτήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ποιότητα ζωής υψηλού επιπέδου για όλους του κατοίκους.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν απόψεις και προτάσεις, καλούνται να τις καταθέσουν στο κωδικοποιημένο «Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα», το οποίο, εφόσον συμπληρώσουν, μπορούν :

1) να το αποστείλουν σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με φαξ: στο 2132020059), υπόψη κου Δ. Αποστολόπουλου, Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης.

2) να το καταθέσουν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), υπόψη κου Δ. Αποστολόπουλου, Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης.

Το «Ερωτηματολόγιο Δημόσιας Διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα» και το πλήρες κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα http://www.vvv.gov.gr .
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προγραμματισμού & Οργάνωσης, τηλ. 2132020053 (αρμόδιος υπάλληλος Δ. Αποστολόπουλος).

Το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.vvv.gov.gr/index.php/what-we-do/epixeirisaiako-programma-city-planning

Κείμενο Στρατηγικού σχεδιασμού
Ερωτηματολόγιο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.