Ριφιφί στο Focaccino του Χολίδη, στο Παλαιό Φάληρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Κινηματογραφικό ριφιφί σε καφετέρια γνωστού τραγουδιστή στην παραλιακή. Άγνωστος
τρύπωσε στο κατάστημα Focaccino ιδιοκτησίας του τραγουδιστή Χρήστου Χολίδη και άρπαξε το χρηματοκιβώτιο. Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 3:30 σήμερα τα ξημερώματα.

Ο δράστης, που φορούσε γάντια και κουκούλα ανοίγοντας τρύπα στον τοίχο από παρακείμενο ξενοίκιαστο κατάστημα  τρύπωσε στο κατάστημα του Παλαιού Φάληρου επί της Λ. Ποσειδώνος από το χώρο της τουαλέτας.

Όπως φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας αφού εισήλθε στο καφέ, και αφού “ερεύνησε” το χώρο, κατευθύνθηκε στα τα ντουλάπια ιματισμού του προσωπικού  και στις 4:14 μπήκε προς το γραφείο  του διευθυντή.

Μόλις εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, το έσυρε προς προς τις τουαλέτες και μέσα από την τρύπα που είχε ανοίξει το έβγαλε από τον ακάλυπτο χώρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος πολυκατοικίας και προσπάθησε να το παραβιάσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Λίγη ώρα αργότερα, το χρηματοκιβώτιο βρέθηκε στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας και δίπλα ένας λοστός και μία λευκή μπλούζα. Ο τραγουδιστής που έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό, ειδοποιήθηκε λίγες ώρες αργότερα για τη διάρρηξη στο κατάστημα του ενώ όπως δήλωσε στο protothema.gr:
“Έλειπα στο εξωτερικό και μόλις επέστρεψα με ειδοποίησαν. Ήταν φοβερό. Άνοιξε τρύπα από το διπλανό κατάστημα και πήρε το χρηματοκιβώτιο. Έκανε ολόκληρη καταδρομική επιχείρηση η οποία μάλιστα έχει καταγραφεί και από τις κάμερες”.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.