Ψώνισαν φθηνά και ελληνικά και γέμισαν το καλάθι του κοινωνικού παντοπωλείου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη ήταν η  προσέλευση του κόσμου στο φθινοπωρινό ραντεβού με τους παραγωγούς που έγινε στον Άλιμο ( Υψηλάντου & Λευκωσίας).
Για ακόμη  μια φορά διατέθηκαν άριστης ποιότητας προϊόντα ελληνικής παραγωγής σε χαμηλές τιμές και με επιπλέον έκπτωση 10 % σε ανέργους και ΑμεΑ.
Πολλοί δημότες δώρισαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου.
Η επόμενη συνάντηση με τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους είναι προγραμματισμένη για την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη  στην οδό Ε. Βενιζέλου στην “κλούβα”, στο Άνω Καλαμάκι. (Ρεπορτάζ: Άκης Μάνος)

  Κων/νος Τουρκομανώλης – Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αμπελακίων:

” Έχουμε περισσότερα προϊόντα σε ακόμη καλύτερες τιμές και εξαιρετική ποιότητα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση αυτή και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμη καλύτερη”

Eυφροσύνη Ζαχαριά – Πρόεδρος  της Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αλίμου: “Βοηθάμε στην ομαλή διεξαγωγή της δράσης και ευχόμαστε όλη τη χρονιά να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα”

Αρτέμης Καραμολέγκος – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας – μέλος της Πρωτοβουλίας Εθελοντών Αλίμου:

“Το παζάρι θα γίνεται κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα, μια φορά εδώ και την άλλη στο Άνω Καλαμάκι (στην κλούβα). Είμαστε περισσότερο οργανωμένοι και βελτιωνόμαστε συνεχώς”

Παυσανίας Ευθυμίου – παραγωγός:

“Μεγάλη προσπάθεια και από το σύλλογο και από εμάς τους παραγωγούς να προσφέρουμε στον κόσμο ότι καλύτερο μπορούμε. Διορθωνόμαστε διαρκώς για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο”

Ο Αρτέμης Καραμολέγκος μα τον Μάνο Γαρυφαλάκη - Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Νέων Τεχνολογιών, Καινοτομιών και του Γραφείου Νεολαίας της Δ/νσης Κοινωνικής Αντίληψης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.