Πολλά τα προβλήματα στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΔΕ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΜΗ ΣΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ), ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.

ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΡΙΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.