Ηλιούπολη: 2.800.000€ για την κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού
Σε συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε τη χρηματοδότηση κατασκευής του νέου σύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου που βρίσκεται στη γωνία Λ. Ειρήνης και  οδού Αριστογείτονος, προϋπολογισμού 2.800.000€.
Πρόκειται για ένα έργο – στολίδι μοντέρνας αρχιτεκτονικής σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης, συνολικής επιφάνειας 1003,80 τετρ. μέτρων που θα μπορεί να φιλοξενεί καθημερινά περισσότερα από 70 βρέφη και νήπια.

 

paidikos

 

Ο νέος  Βρεφονηπιακός Σταθμός θα διαθέτει τους απαραίτητους χώρους για την άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των παιδιών, σύγχρονα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, άνετους χώρους παιδαγωγικής και ψυχαγωγίας (με υπαίθριους χώρους πρασίνου με δέντρα, χώρους παιχνιδιού, σημεία κηπουρικής, καθιστικά και πεζούλες κλπ). Θα κατασκευασθεί με σύγχρονα οικολογικά υλικά, ενώ έχει ληφθεί και η μέριμνα προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά η ευρύτερη περιοχή από τη λειτουργία του (διαθέτει υπόγειο parking).
Το έργο θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και θα προσθέσει μια εξαιρετική, χρήσιμη και απαραίτητη κοινωνική υποδομή στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.