Εκδρομή των ΚΑΠΗ Αλίμου: Τα περάσαν όμορφα, όμορφα, όμορφα (VIDEO&EIKONEΣ)




(Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες – Βίντεο: Δέσποινα Ιωάννου)

Τα ωραία κρατάνε λίγο και δυστυχώς κάποια στιγμή τελειώνουν, όμως μένουν οι στιγμές και ότι όμορφο έχουμε ζήσει. Χορός, τραγούδια, χαμόγελα, αστεία και πολύ διασκέδαση, επικρατούσαν για  4 ολόκληρες μέρες στην ετήσια εκδρομή που πραγματοποίησε το πρώτο γκρουπ 150 ατόμων των ΚΑΠΗ ΑΛΙΜΟΥ (Β΄και Γ΄) με προορισμό τη Πρέβεζα και τη Λευκάδα.

Το δεύτερο γκρουπ θα φύγει στις 23 Σεπτεμβρίου. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, ακόμα και όταν επέστρεψαν στον προορισμό τους και παρά την κούραση. το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη τους.

Εν τω μεταξύ μια τεράστια έκπληξη περίμενε όσους πήραν μέρος στην εκδρομή αυτή. Για πρώτη φορά ο δήμαρχος σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο, κατάφεραν να κληρώσουν 7 άτομα, 3 τώρα και 4 στο επόμενο γκρουπ, τα οποία πλήρωσαν το μισό της αξίας του εισιτηρίου τους.
“Στις μέρες που ζούμε το ενδιαφέρον και η ανάγκη για το συνάνθρωπό μας ,πρέπει να είμαστε όλοι κοντά του, οδήγησε τη Δημοτική Αρχή σε αυτή της την πράξη. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ήταν γεμάτη από χαμόγελα, όμορφες μέρες, πολύ διασκέδαση και πολλές καλές παρέες” τόνισε η αντιδήμαρχος Aναστασία Σιμητροπούλου, η οποία ήταν μαζί τους στην εκδρομή.

Για τη δημοτική σύμβουλο Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη, ήταν η πρώτη της εκδρομή με τα ΚΑΠΗ και οι εντυπώσεις που της άφησε ήταν πάρα πολύ καλές, αφού όπως μας είπε ο χορός και η διασκέδαση περίσσεψαν.

“¨Ενα μεγάλο σύλλογο μας θεωρούν και όχι ΚΑΠΗ”, ήταν τα λόγια του κ. Ιωαννίδη, ο οποίος επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα τονίζει ότι παρά τα 76 του χρόνια νιώθει νέος, γεμάτος ζωντάνια και πως ο χορός και το τραγούδι δεν σταμάτησαν λεπτό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.