Στο πένθος ο Α.Ο. Βουλιαγμένης – Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σαντορίνη ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Χάλαρης




Στο πένθος βυθίστηκε η ποδοσφαιρική ”οικογένεια” του Α.Ο. Βουλιαγμένης αλλά και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αττικής. Ο 23χρονος Γιώργος Χάλαρης ο οποίος ανήκε στην Βουλιαγμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα χαράματα στην περιοχή του Ημεροβιγλίου στην Σαντορίνη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το santonews, ο άτυχος νεαρός επέβαινε σε μηχανή μαζί με έναν φίλο του, όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο τύπου Smart. Ο Χάλαρης έχασε τη ζωή του, ενώ ο συνομήλικος και φίλος του (επίσης) από την Αθήνα, διακομίστηκε εσπευσμένα και διασωληνωμένος σε κεντρικό Νοσοκομείο, όπου χαροπαλεύει.

 Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα γίνει σήμερα (Τετάρτη 5/8) στον Ναο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο ΚΙΤΣΙ στις 6 μμ.

 Για το τραγικό γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση ο Α.Ο. Βουλιαγμένης αναφέροντας: ”Έφυγε από κοντά μας στα 23 του χρόνια ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει από τον Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ , ο Γιωργάκης μας, ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΧΑΛΑΡΗΣ, χθες σε τροχαίο δυστύχημα στην Σαντορίνη .Ένα παιδί μάλαμα, ποτέ του δεν διαμαρτυρήθηκε ,ποτέ του δεν δυστρόπησε, πάντα σοβαρός, ένας πραγματικός Κύριος!!! Καλό Παράδεισο Γιωργάκη μας θα σε θυμόμαστε για πάντα”.

pamebala.gr

Ελένη Κουλέντη

το παληκάρι το ήξερα…. μένω κι εγώ στη Σαντορίνη , δουλεύω στην Οία και δούλευε κι ο Γιώργος σε ένα ξενοδοχείο πολύ κοντά στο γραφείο που δουλεύω Ήταν πολύ καλό και ήσυχο παιδί. Επάθα σοκ, δεν μπορούσα να συνέλθω. καλό παράδεισο να έχεις και κουράγιο στην οικογένεια του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.