Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χάλαρη από ΕΠΣΑΝΑ, Κεραυνό Κερατέας και Νικητές




Η Ένωση ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Κερατέας και οι Νικητές Ανθούσας-Μεσογείων, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.
Ένωση ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής: ”Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος και το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζουν τα βαθύτερα συλλυπητήρια προς τους συγγενείς και τους οικείους του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Βουλιαγμένης Γιώργου Χάλαρη”.

Κεραυνός Κερατέας: ”Οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Κερατέας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Χάλαρη, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί το οποίο είχαμε την τύχη να έχουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλό ταξίδι. Γιώργο Χάλαρη, πάντα η ψυχή σου θα βρίσκεται στην οικογένεια του Κεραυνού”.

Νικητές Ανθούσας-Μεσογείων: ”Η οικογένεια των Νικητών Ανθούσας εκφράζει την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς του αδικοχαμένου 23χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Βουλιαγμένης Γιώργου Χάλαρη, που έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Σαντορίνη. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δίνει κουράγιο σε όλη την οικογένεια της Βουλιαγμένης”.

Νίκος Τζαλίδης -pamebala.gr

Στο πένθος ο Α.Ο. Βουλιαγμένης – Σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σαντορίνη ο 23χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Χάλαρης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.