To «πουλί» των Τραχώνων «πέταξε» στον γαλανόλευκο ουρανό του… Απόλλωνα Αθηνών




 

Το προηγούμενο βράδυ ήταν το τελευταίο για τον Χρήστο που έβλεπε όνειρο. Την επομένη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Αθηνών

Το όνειρο για τον Χρήστο Μαυρίδη έγινε πραγματικότητα.Η μεγάλη στιγμή της δικαίωσης ήρθε.

Η σκληρή δουλειά όλων των προηγούμενων ετών και το πάθος του μικρού να μπορέσει κάποια μέρα να φορέσει τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας ήρθε.

Ο Απόλλων Αθηνών, είναι η ομάδα που δίνει την ευκαιρία στον μικρό πρώην γκολκίπερ των Τραχώνων, να ταξιδέψει στον ονειρεμένο χώρο των επαγγελματιών. Μόλις πρόσφατα ο Χρήστος Μαυρίδης, κλήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Αναμφίβολα η χαρά και η ικανοποίηση του Μαυρίδη, ήταν ανείπωτη, αφού το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της αθηναϊκής ομάδας.

Εκείνο που αξίζει να καταγραφεί είναι πως ο Μαυρίδης, είναι ένα αυθεντικό ταλέντο, με μεγάλη όρεξη για δουλειά με πάθος για το ποδόσφαιρο και κυρίως με  επιθυμία να ανέβει όλα τα ποδοσφαιρικά σκαλοπάτια, που οδηγούν στην καταξίωσή του.

Κι επειδή από τη φύση του είναι άτομο με περίσσιο εγωισμό, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσει αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Γνωρίζει άριστα πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε μα τόσο μεγάλη ομάδα κι έχοντας να αντιμετωπίσει συμπαίκτες του, ήδη καταξιωμένους στο χώρο.

Παρ’ όλα αυτά ο νεαρός ταλαντούχος γκολκίπερ δεν μασάει από τέτοια, διότι έχει πίστη στις δυνάμεις του και μεγάλη επιθυμία να πετύχει.

Παράλληλα έχει και την αμέριστη στήριξη του πατέρα του Γιάννη Μαυρίδη, πρώην προέδρου των Τραχώνων κι έναν από τους στυλοβάτες της μεγαλειώδους πορείας του συλλόγου προς την Β’ εθνική.

Είναι πάντα κοντά του και πάντα τον βοηθά στα δύσκολα, αφού είναι δεδομένη η γνώση του τελευταίου περί των ποδοσφαιρικών.

Πληροφοριακά Στοιχεία
Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΡΙΛΙΔΗΣ
ΠΗΓΗ:goal90.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.