Σε επαγρύπνηση ο Δήμος Γλυφάδας




Σε επαγρύπνηση θα βρίσκονται όλο το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και κάτοικοι και εθελοντές πυροσβέστες στον Δήμο Γλυφάδας. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Παπανικολάου αναφέρει:

Σε επαγρύπνηση ο Δήμος Γλυφάδας

«Ο σπουδαιότερος πνεύμονας πρασίνου της πόλης μας, ο Υμηττός, βιώνει δυστυχώς για μια ακόμη φορά μια καταστροφική φωτιά. Είμαστε αυτή τη στιγμή σε ετοιμότητα στην Άνω Γλυφάδα για να πράξουμε ό,τι χρειαστεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Με τους δημοτικούς αστυνομικούς, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και την πολιτική προστασία του Δήμου βρισκόμαστε σε επιφυλακή από νωρίς το πρωί. Έχουμε μετακινήσει τις υδροφόρες και τους φορτωτές για να δημιουργήσουμε κι άλλες ζώνες προστασίας αν κριθεί απαραίτητο.

Δεκάδες εθελοντές δασοπυροσβέστες του Δήμου Γλυφάδας, αλλά και από άλλες περιοχές της Αττικής, βρίσκονται τώρα στους πρόποδες του Υμηττού, για να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής. Θα είμαστε σε επαγρύπνηση όλο το βράδυ, μέχρι να γίνει εφικτή η κατάσβεση της πυρκαγιάς. Παρακαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας να μην κινούνται με τα οχήματά τους και να μην σταθμεύουν στην οδό Αγίου Νεκταρίου, διότι εμποδίζουν τη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων. Τούτες τις στιγμές χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση από όλους».

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.