Γλυφάδα: Στο πλευρό των πρωταθλητριών ο Παπανικολάου
Συνάντηση με την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών, είχε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους. 
Οι αθλήτριες και οι προπονητές αναφέρθηκαν στα οκτώ μετάλλια που κατέκτησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και μίλησαν για την προετοιμασία που θα κάνουν για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το διήμερο 26-27 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, συμμετείχαν συνολικά 290 σωματεία από τα οποία βαθμολογήθηκαν τα 97, με την ομάδα της Γλυφάδας να συγκεντρώνει 100 πόντους και να κερδίζει την πρωτιά.

Ο κ. Παπανικολάου συνεχάρη τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο του Γ.Σ. Γλυφάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Μας κάνατε όλους υπερήφανους. Τιμήσατε τη Γλυφάδα, φέρνοντάς την στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου. Η δημοτική μας αρχή στηρίζει τον αγώνα σας και θα είναι στο πλευρό σας – όχι μόνο στις επιτυχίες αλλά σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλετε». Παράλληλα, ο κ. Παπανικολάου ανακοίνωσε στους εκπροσώπους του συλλόγου ότι θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση για να τιμηθούν οι πρωταθλήτριες του στίβου.

Ο Μανώλης Χάντζος (Βαλκανιονίκης & Πρωταθλητής Ελλάδας) εκ μέρους του προπονητικού τιμ ανέφερε τα εξής: «Αυτό που πέτυχαν οι αθλήτριες του συλλόγου μας είναι σπουδαίο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έφτασαν στην κορυφή και στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί. Θέλουμε το Δήμο Γλυφάδας κοντά μας, στις επιτυχίες αλλά και στις αποτυχίες».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.