Γλυφάδα – Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή




Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους από το Δήμο Γλυφάδας. Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Αυγούστου, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά προβάλλονται σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.

Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή, με τον τίτλο «Σινεμά ο Παράδεισος», προσφέρει ένα δροσερό κινηματογραφικό δίμηνο στους δημότες, τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης. Στις μεγάλες πλατείες της Γλυφάδας, αλλά και στη μαρίνα της πόλης, δίπλα στο κύμα, ο Δήμος προσκαλεί το κοινό σε βραδιές κινηματογραφικών προβολών για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τους πολίτες που έχουν αγκαλιάσει και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής. «Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και προσφέρουμε μια διέξοδο διασκέδασης και ‘διαφυγής’ στους πολίτες, που ειδικά αυτή την περίοδο οι περισσότεροι την έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Σημείωση: Η προβολή της παιδικής ταινίας «Το νησί των πειρατών» που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης. Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.