Εξιτήριο πήρε ο Τόλης Βοσκόπουλος – Στο πλευρό του η κόρη του και η σύζυγός του
Εξιτήριο πήρε σήμερα, στη μία το μεσημέρι, ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά την εισαγωγή του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, πριν από περίπου μία βδομάδα.

Ο τραγουδιστής ήταν ευδιάθετος και είχε στο πλευρό του την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε διαρκώς στην αγκαλιά του την κόρη του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Ο γιατρός του, διευθυντής της θωρακοχειρουργικής κλινικής, Γαβριήλ Νταχάμπρε, δήλωσε στο protothema.gr ότι ο λαοφιλής τραγουδιστής ανάρρωσε πλήρως από την εγχείρηση στον θώρακα, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δεν θα χρειαστεί να κάνει ξανά εισαγωγή. Όλη αυτήν την εβδομάδα δεν έλειψαν λεπτό από κοντά του η σύζυγός του και το παιδί του οι οποίοι του έδιναν δύναμη και κουράγιο. Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης, η Άντζελα και η κόρη τους μένουν στη Βουλιαγμένη.


Ο Τόλης Βοσκόπουλος, εισήχθη την περασμένη Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και υπεβλήθη την ίδια μέρα σε μια πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μέρους του δεξιού πνεύμονα. Σύμφωνα με τον γιατρό του, όλα ξεκίνησαν όταν ο κος Βοσκόπουλος έκανε μια εξέταση για ένα άλλο θέμα υγείας και προέκυψε ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.