Τα φώτα στην Μαριέλλα Φασούλα του Πρωτέα Βούλας




Η Μαριέλλα Φασούλα η σέντερ του Πρωτέα Βούλας και της Εθνικής ομάδας Γυναικών, έγινε θέμα στην επίσημη σελίδα της FIBA για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών που διεξάγεται σε Ρουμανία και Ουγγαρία με τίτλο “Meet Greece’s budding star”.
Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας μας μιλά για την συμμετοχή της στην μεγάλη διοργάνωση, τον ρόλο της στην Εθνική ομάδα, το αν υπάρχει πίεση για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του ονόματος που κουβαλά και ποιος ο ρόλος του πατέρα της Παναγιώτη Φασούλα στα βήματα που ακολουθεί.
 «Μαθαίνω ήδη αρκετά πράγματα από την συμμετοχή μου εδώ και τις προπονήσεις, ενώ μαθαίνω από τους προπονητές, οι οποίοι με προετοιμάζουν για το υψηλότερο επίπεδο.
Γνωρίζω τον ρόλο μου στην ομάδα. Είμαι εδώ, ώστε κυρίως να επικεντρωθώ στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Το να είσαι εδώ στο Ευρωμπάσκετ είναι μεγάλη τιμή. 
 Έχω αρκετές αδυναμίες και πρέπει να δουλέψω αρκετά, ώστε να γίνω καλύτερη στην θέση μου, να μάθω καλύτερα για τις τοποθετήσεις στο ριμπάουντ και να γίνω πιο ομαδική.
 Ο πατέρας μου ποτέ δεν μου δημιουργεί πίεση για το παιχνίδι. Σχολιάζει το παιχνίδι μου, αλλά δεν λειτουργεί ως προπονητής. Μου επισημαίνει τα θετικά και τα αρνητικά και τι πρέπει να κάνω. Είναι σαν μέντορας. Είμαι περήφανη που ακολουθώ τα βήματα του.
Υπάρχει πίεση…δεν μπορώ να πω ότι θα γίνω το επόμενο μεγάλο αστέρι. Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά είναι καλή πίεση και μαθαίνω από αυτή. Θέλω πραγματικά να συνεχίσω να είμαι κομμάτι της Εθνικής ομάδας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.