Σχολικοί αγώνες των γυμνασίων της Ηλιούπολης (EIKONEΣ)




Για άλλη μια χρονιά διεξήχθησαν με επιτυχία οι Σχολικοί Αγώνες σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας και την Α΄/θμια & B΄/θμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης.
Στις 7 Μαίου διεξήχθησαν στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλ/λης οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης Γυμνασίων Ηλιούπολης με συμμετοχή περίπου 200 μαθητών και μαθητριών.
Στις 14 Μαίου διεξήχθησαν οι αγώνες Πετοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Ηλ/λης στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή περίπου 180 μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων της πόλης μας.
Στις 15 Μαϊου διεξήχθησαν οι αγώνες ποδοσφαίρου Δημοτικών σχολείων στο Δ΄Αθλητικό Κέντρο με συμμετοχή άνω των 190 μαθητών.
Στις 18 Μαϊου διεξήχθησαν οι αγώνες Χειροσφαίρισης Δημοτικών σχολείων Ηλ/λης στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή περίπου 200 μαθητών και μαθητριών της πόλης μας.
Στις 20 Μαϊου διεξήχθησαν οι αγώνες Στίβου στα αθλήματα 50 μ. – 200 μ. – άλμα σε μήκος – ρίψεις μπαλάκι με συμμετοχή περίπου 250 μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων.
Στις 22 Μαϊου διεξήχθησαν τα αγωνίσματα Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλ/λης με συμμετοχή περίπου 50 μαθητών και μαθητριών και Αντισφαίρισης στα Γήπεδα Τένις Πανοράματος με συμμετοχή περίπου 40 μαθητών και μαθητριών δημοτικών σχολείων της Ηλ/λης.
Τέλος, στις 25 Μαϊου διεξήχθη το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Ηλιούπολης στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή περίπου 180 μαθητών.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς – Καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων της Πόλης μας γιατί χωρίς την δική τους ανιδιοτελή και συνεχή προσπάθεια δεν θα είχαμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Δ/ντες των σχολείων για την στήριξη και την συμμετοχή των σχολείων τους στους αγώνες.

Vasilis Valasopoulos – δήμαρχος Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.