Ψεύτες και συκοφάντες !!!




Με συκοφαντία και ψέματα ονειρεύεται ο πρώην δήμαρχος και η παρέα του ότι θα μπορέσουν να απαξιώσουν τη νέα δημοτική αρχή που σε εννιά μήνες έχει αποδείξει έμπρακτα τι έργο κάνει και θα κάνει.

Πέρυσι ο συκοφάντης και ψεύτης πρώην δήμαρχος και η παρέα του διέδιδαν στους γονείς ότι με τον νέο δήμαρχο Κωνσταντάτο θα σταματήσει η καλοκαιρινή απασχόληση .

Διαψεύσθηκαν !!!

Φέτος δυο μήνες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα οι ίδιοι συκοφάντες προσπαθούσαν να πανικοβάλλουν τους γονείς στα σχολεία , ότι θα πληρώσουν για την καλοκαιρινή απασχόληση , αν γίνει τελικά . Διαψεύσθηκαν!!!

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και πριν καλά καλά ξεκινήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα τύπωσαν εφημερίδα με τίτλους ότι «απέτυχε η καλοκαιρινή απασχόληση και ότι ο Κωνσταντάτος πήρε τελικά τα μισά παιδιά» .

Ψεύτες και συκοφάντες !!!

Η πλέον ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ , που διέλυσε τον δήμο , που άφησε τις παιδικές χαρές να σαπίσουν , που κατήργησε κάθε νομιμότητα στην διοίκησή της , που εξόφλησε τιμολόγια για έργα που δεν έγιναν ποτέ ,που δεν άλλαξε το νερό της πισίνας που κολυμπούν τα παιδιά μας  για 3,5 χρόνια , που τα σχολεία δεν είδαν την παραμικρή ουσιαστική εργασία με εμφανείς κινδύνους  και μετέτρεψε τον δήμο σε κομματικό οχυρό για να κάνει διαδηλώσεις και απεργίες, έρχεται τώρα  με ψέματα και συκοφαντίες να σας πει ότι βούλιαξε η καλοκαιρινή απασχόληση και να χτυπήσει με προπαγάνδα τη νέα διοίκηση χρησιμοποιώντας τα παιδιά μας .

Ντροπή τους !!!

 

Φίλες και φίλοι ,

Η καλοκαιρινή απασχόληση όπως βλέπετε στην πράξη , έγινε κανονικά και φέτος για όλα τα 1300 παιδιά που έκαναν αίτηση   .

Δεν αφήσαμε κανένα παιδί εκτός του προγράμματος όπως ψευδώς λέει ο πρώην δήμαρχος στην εφημερίδα του , κι εσείς το γνωρίζετε αυτό καλύτερα !

Είναι για όλους δωρεάν και προκαλούμε να βρεθεί έστω και ένας γονιός που θα μας φέρει το πρωτόκολλο της αίτησής του και να μας πει ότι δεν τον συμπεριλάβαμε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα γιατί ο πρώην δήμαρχος διαδίδει το αντίθετο δηλαδή ότι αφήσαμε εκτός προγράμματος τα μισά παιδιά.

Ντροπή του που παίζει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας !

Αυτός που ως δήμαρχος άφησε να ρημάξουν τα πάντα που σχετίζονται με τα παιδιά, όπως σχολεία , παιδικές χαρές , αθλητικές εγκαταστάσεις  !

Την πολιτική αλητεία , σπίλωσης , συκοφαντίας και προπαγάνδας με ψέματα για την προσπάθεια που κάνουμε για τα παιδιά μας από την πρώτη μέρα πριν ξεκινήσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα , και που είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα , τα οποία ξεπεράσαμε , δεν θα την ακολουθήσουμε .

Αντιλαμβανόμαστε ότι χάσανε την εξουσία που είχαν τόσα χρόνια ,οι επαγγελματίες της πολιτικής, που διέλυσαν τον δήμο . Μας έχουν καταψηφίσει τα πάντα , σε ότι αφορά το νοικοκύρεμα του δήμου ,  από τις παιδικές χαρές μέχρι την δημοτική συγκοινωνία !

Μίσος , εκδίκηση και πόλεμος είναι το σύνθημά τους ακόμα και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας , από την πρώτη μέρα διοίκησής μας .

Παντού ανταρτοπόλεμος !

Εμείς όμως με τα παιδιά μας και την ασφάλειά τους δεν θα παίξουμε !

Ότι προβλήματα υπάρχουν και παράπονα είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε για να γίνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του χρόνου ακόμη καλύτερο , γιατί δεν θεωρούμε ως νέα δημοτική αρχή ότι τα ξέρουμε όλα . Προσπαθούμε και δουλεύουμε για να σας στηρίξουμε !

Όλοι μαζί για το καλό της πόλης μας!

 Γιώργος Καλιντέρης

Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού

Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.