Ολοκληρώθηκε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης




Αυλαία έριξε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ), το οποίο με μεγάλη επιτυχία ψυχαγώγησε τους μικρούς μας φίλους. Θεατρικές παραστάσεις από τη μυθολογία. Ο Μίδας, ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος έως την Αργοναυτική εκστρατεία, αλλά και από τους μύθους του Αισώπου ζωντάνεψαν για τους μικρούς συμπολίτες μας.

Διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρια με μάσκες ζώων, δράκοντες, μέδουσες, νεράιδες και αρχαία μουσικά όργανα και πολλά κινητικά παιχνίδια στον εξωτερικό χώρο χάρισαν αξέχαστες ώρες διασκέδασης.

Αναλυτικότερα, την πρώτη μέρα φιλοξενήθηκε στο Λιμάνι της Βάρκιζας το θέατρο «Μικρός Νότος» που παρουσίασε διάφορους μύθους του Αισώπου με χιούμορ, τραγούδι και χορό. Στη συνέχεια, τη δεύτερη μέρα, η θεατρική ομάδα «Τόπι» κράτησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων με την ευρηματικότητα της παράστασής τους μέσα από τη μυθολογία.

Τέλος, η θεατρική ομάδα «Φούρνος» με τα πολύ εντυπωσιακά σκηνικά και τη συμμετοχή των παιδιών, μετέφερε το κοινό στην Κολχίδα της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Η πρώτη μέρα επιφύλαξε και μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους, αφού η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε από το τμήμα της Ρυθμικής- Ενόργανης γυμναστικής του ΟΑΠΠΑ με τη δασκάλα τους Κατερίνα Κεραμιδά.

Οι μικρές δεσποινίδες έκλεψαν την παράσταση με τις μουσικοκινητικές τους ικανότητες, και Κατερίνα Κεραμιδά με τις φωνητικές της, αφού μας τραγούδησε μελωδίες του Φεστιβάλ.

Παρόντες στο φεστιβάλ ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και δεσμεύτηκε ότι το Παιδικό Φεστιβάλ θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.