Ο διάσημος «Zorze» στη Βούλα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής




Με συναυλία του διάσημου Ελληνογάλλου μουσικοσυνθέτη «Zorzes» θα γιορτάσει την παγκόσμια ημέρα της μουσικής στις 21 Ιουνίου ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ). Η συναυλία θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ., στο θέατρο «Σοφία Βέμπο», (Λεωφόρου Καραμανλή 14 στην παραλία της Βούλας).

 Ο διάσημος Ελληνογάλλος συνθέτης παρουσιάζει μία συναυλία αφιερωμένη στον Ανθρώπινο Πολιτισμό μέσα από τον ήχο της επικής κινηματογραφικής μουσικής.

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο, από θέματα του ίδιου του συνθέτη αλλά και άλλων συνθετών όπως ο Vangelis, ο Jean Michel Jarre και ο Ennio Moriccone. Ένα μουσικό αφιέρωμα συνδυασμένο με αφήγηση και εικόνα στα επιτεύγματα του Ανθρώπου που αρχίζουν από την «Γέννηση» του Σύμπαντος μέχρι σήμερα.

Στον επίλογο της συναυλίας το Λύκειο Βάρης  θα παρουσιάσει ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο «Movement V» από την «ΩΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ» που συνέθεσε ο μουσικοσυνθέτης Zorzes  με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής.

 

Συντελεστές της συναυλίας

Μουσική: Zorzes

Piano Synthesizer Keyboards: Zorzes

Αφήγηση: Αναστασία Γάρδια – Ειρήνη Σιώτου

Mezzo Soprano: Χαρά Καλατζίδου

Cello: Σωκράτης Κάννας

Κιθάρα: Βασίλης Κανελλόπουλος

Η εκδήλωση βασίστηκε σε μια ιδέα του Γενικού Λυκείου Βάρης στα πλαίσια του προγράμματος «Ελληνικοί Θησαυροί στα Μουσεία του Κόσμου».

Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία του τον Κο Αθ. Μαρτίνο

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.