Αναβολή λόγω τεχνικών προβλημάτων
Η προβολή της ταινίας στην οδό Βενεζουέλας αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων

Η Δημοτική κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» σας προσκαλεί   την Κυριακή 21 Ιουνίου στις 9μμ

 να παρακολουθήσουμε μαζί  στον υπαίθριο χώρο μπροστά από τα πρώην ναυπηγεία Ζέη στην οδό Βενεζουέλας & Δημελά ( αδιέξοδο προς Λ. Βουλιαγμένης) μια κινηματογραφική προβολή.

Λίγα λόγια για το αδιέξοδο της οδού Βενεζουέλας…

 Το αδιέξοδο της οδού Βενεζουέλας είναι μια γωνιά της πόλης ξεχασμένη από τις δημοτικές αρχές χρόνια τώρα.

Το κουφάρι των πρώην ναυπηγείων Ζέη (ιδιοκτησίας της Εθνικής Τραπέζης μέχρι την επαναπώλησή του) αποτελούσε  εστία εγκατάλειψης  μέσα στον αστικό ιστό της  πόλης μας.

Λίγα λόγια για τη δράση…

 Με πρωτοβουλία πολιτών του Κινήματος Εθελοντών Αλληλεγγύης ο δρόμος καθαρίστηκε για να φιλοξενήσει αγορά χωρίς μεσάζοντες.

Το Σάββατο 20/6  στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συζήτηση για την αλληλέγγυα οικονομία από το Κίνημα Εθελοντών Αλληλεγγύης.

Απαιτείτο από τον ιδιοκτήτη η λήψη μέτρων καθαριότητας του χώρου. Μετά την πρωτοβουλία των αλληλέγγυων πολιτών πάρθηκαν τα μέτρα που εξυπακούονταν.

Ο δήμος έχει την ευθύνη για την  διατήρηση της καθαριότητας του χώρου και βεβαίως την είσπραξη των αναλογούντων δημοτικών τελών από τους ιδιοκτήτες.

Λίγα λόγια για την ταινία…

 ΑΒΑΝΑ (HAVANA)

Δραματική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 1990

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο εγωκεντρικός κυνισμός του αριβίστα Τζακ Βέιλ (Ρ. Ρέντφορντ)  έρχεται σε αντίθεση με τον παθιασμένο ιδεαλισμό της Μπόμπι Ντουράν (Λ. Ολιν).  Όμως, η κοινωνική διαφοροποίησή τους δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ερωτική έλξη ανάμεσά τους.

Σκηνοθέτης: Σίντνεϊ Πόλακ
Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Λένα Όλιν, Άλαν Άρκιν, Ραούλ Τζούλια

 Είσοδος ελεύθερη                                                           

Προαιρετικά συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαρά ρούχα που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.