Έτσι θα κάνουμε την Υδρούσα – Πλωτή καντίνα, θέατρο και συναυλίες στο νησί των σκαφάτων (VIDEO)




Η Κατερίνα Λάσπα αποκαλύπτει: Ετσι θα κάνουμε την Υδρούσα -Πλωτή καντίνα, θέατρο και συναυλίες στο νησί των σκαφάτων

 

Η Κατερίνα Λάσπα παρουσίασε τα πλάνα που έχει ο σύζυγός της, Νεκτάριος Νικολόπουλος, και η ίδια για το νησί Υδρούσα ή Κατραμονήσι που επινοικίασαν για 25 χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, η πρώην παρουσιάστρια μίλησε για την απόλυτη μεταμόρφωση που θα γίνει στο νησάκι απέναντι από τη Βούλα.

Με καραβάκια από τη Βούλα σε 10 λεπτάκια οι Αθηναίοι θα είναι εκεί

Η Κατερίνα Λάσπα υποστήριξε πως βάσει των σχεδιασμών που έχουν κάνει το νησάκι θα γίνει ένας ιδανικός προορισμός για όλους τους Αθηναίους. Συγκεκριμένα, θα μπουν καραβάκια που θα μεταφέρουν τον κόσμο στην Υδρούσα. Είπε ότι θα φεύγουν από την 3η μαρίνα της Βούλας και μέσα σε 10-12 λεπτάκια και με ένα εντελώς συμβολικό αντίτιμο θα μεταφέρουν και θα αποβιβάζουν τον κόσμο στο νησί.

Η πλωτή καντίνα και οι παροχές για τους επισκέπτες

Οι… ανέσεις που θα παρέχονται στους επισκέπτες θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες και με σεβασμό στο περιβάλλον. Συγκεκριμένα, πέραν του εισιτηρίου που θα πληρώνουν για τη μεταφορά τους με το καραβάκι δεν θα υπάρχει κάποιο άλλο εισιτήριο. Στην παραλία θα έχουν τοποθετηθεί ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ οι λουόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν προμήθειες (σνακ, αναψυκτικά κ.λπ.) από μία πλωτή καντίνα, από ένα καράβι όπως είπε η Κατερίνα Λάσπα, που θα είναι μόνιμα αγκυροβολημένο στο νησί.

Ερχονται θέατρο 500 ατόμων, εκκλησάκι και συναυλίες

Στα μελλοντικά σχέδια του ζεύγους Νικολόπουλου-Λάσπα είναι και η περαιτέρω διαμόρφωση του νησιού, με σεβασμό πάντα στο περιβαλλοντικό καθεστώς της περιοχής. Συγκεκριμένα, όλες οι εργασίες που έχουν γίνει έως τώρα για τη διαμόρφωση της παραλίας έχουν πραγματοποιηθεί από εργάτες που δούλεψαν με τα χέρια, καθώς μηχανήματα απαγορεύονται στο νησί. Το ίδιο θα γίνει με τις μελλοντικές εργασίες. Σε αυτές εντάσσονται ένα θέατρο 500 θέσεων, καθώς και ένα εκκλησάκι. Ενώ όπως είπε η Κατερίνα Λάσπα, στο μέλλον το νησί θα μπορεί να φιλοξενεί και συναυλίες.

Αγνωστο το τι θα κάνουν οι σκαφάτοι που έχουν μετατρέψει την Υδρούσα σε καταφύγιο του Σ/Κ

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πώς οι ενοικιαστές του νησιού θα «αντιμετωπίσουν» τους σκαφάτους, οι οποίοι κάθε Σαββατοκύριακο κυριολεκτικά πολιορκούν την Υδρούσα με τα φουσκωτά και τα ταχύπλοά τους. Το νησάκι είναι πολύ κοντά στις ακτές της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, οπότε με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου οι ερασιτέχνες καπετάνιοι και οι παρέες τους έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Υδρούσας.

ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO (στο 1:47:33)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της αγόρασαν την Υδρούσα:”Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε από την 1η Μαΐου”

“Ιπτάμενος και οικολόγος” – ο Δημοσθένης Δόγκας εκπέμπει SOS για την Υδρούσα – ζητά να μπει STOP στην επένδυση της Κατερίνας Λάσπα και του συζύγου της (ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από οδηγός λεωφορείου, ιδιοκτήτης νησιού!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.