«Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο τις χτυπάς τόσο βαθύτερα μπαίνουν»




Όταν μια παράταξη σαν την Ενωμένη Πόλη φτάνει στο σημείο μέσω φιλικής της ιστοσελίδας να χρησιμοποιεί λόγια πότε του Λένιν και πότε του Βάρναλη, γίνεται κατανοητός σ όλους ο καιροσκοπισμός και η κουτοπόνηρη ταχτική της.

Ας το σκέφτονται δυο φορές περισσότερο, όταν θα αναφέρονται σε ιστορικά πρόσωπα τα οποία με την τότε πολιτική τους στάση, πρέσβευαν και πρεσβεύουν ιδέες ακριβώς αντίθετες απ’ αυτές της Ενωμένης Πόλης.

Σ’ ένα νέο συκοφαντικό άρθρο σε φιλικά προσκείμενο site της Ενωμένης Πόλης παρουσιάζεται ψευδώς και διαστρεβλωμένη για πολλοστή φορά η τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου, Χρήστου Κορτζίδη, σχετικά με τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων
των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Η παράταξή μας έχει κρατήσει σταθερή θέση σε όλη την πορεία της μέχρι σήμερα, παραμένοντας πιστή στις αρχές της. Πιστεύουμε πως δεν πρέπει να θυσιάζεται ο λαός μας για να πληρώνονται τα παράνομα και τοκογλυφικά δάνεια στους κερδοσκόπους δανειστές
μας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να μην υποταχθεί στις πιέσεις τους και σε καμία περίπτωση να μη συνεχίσει με τον ένα ή άλλο τρόπο την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, για να διευκολυνθεί η αποπλη-ρωμή των δανείων.

Αντίθετα, η παράταξη του κ. Κωνσταντάτου συνεχίζει απτόητη στο δρόμο που χάραξαν οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κομμάτων που την στηρίζουν (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ). Οι απόψεις του κ. Κωνσταντάτου δεν διαφέρουν σε τίποτα απ αυτές των ταγών της ενημέρωσης και των πολιτικών υποστηριχτών της Μερκελικής πολιτικής. Οι φράσεις «πάση θυσία στο ευρώ» και «οφείλουμε να ξεπληρώνουμε τους δανειστές μας» είναι αυτές που τον αντιπροσωπεύουν εξ ολοκλήρου.

Η παράταξή μας δεν θα δεθεί στο άρμα καμιάς πολιτικής που θα υπηρετεί την κερδοφορία των τραπεζών και των μονοπωλίων, όσο και αν το ονειρεύονται κάποιοι. Όση λάσπη και να προσπαθούν να μας ρίξουν, θα την αντικρούουμε, παραμένοντας πάντα στο πλευρό του λαού, αγωνιζόμενοι μαζί του, για μια καλύτερη κοινωνία.
Β.Ι.Λένιν

(Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.