“Έτοιμο και το γήπεδο της Αβέρωφ…”




(Γιάννης Κωνσταντάτος )

Φίλοι μου έτοιμο και το γήπεδο της Αβέρωφ δίπλα στην επίσης ανακαινισμένη παιδική χαρά που σας περιμένει αύριο στις 6 σε ένα μεγάλο πάρτι. Το γήπεδο που δείχνει η πρώτη φωτό πως το παραλαβαμε , θα εγκαινιάσουν αύριο με αγώνα οι παλαίμαχοι του ΑΣΗ και ΑΟΝΑ (θα ριξω και εγω μερικά σουτ) και μετά το γηπεδάκι παραδιδεται στα παιδιά μας. Άλλη μία ξεχασμένη για χρόνια γειτονιά  βλέπει έργο ουσίας απο την διοίκηση μας και για να σας προλάβω ετσι θα κανουμε σε όλα τα γήπεδα της πολης. Λίγο μόνο υπομονή. Στις 7 αυριο ο αγώνας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με την ανάληψη των καθηκόντων µου, αναθέσαµε σε τεχνική εταιρεία να µας φέρει έκθεση για τις παιδικές χαρές του δήµου, την ασφάλεια των οργάνων και τι πρέπει να γίνει. Η εικόνα της έκθεσης είναι τραγική αφού δείχνει τις παγίδες που υπάρχουν για τα παιδιά όπως ορίζει ο νόµος.

Έτσι προκειµένου να πιστοποιήσουµε τις παιδικές χαρές και κυρίως για να τις κάνουµε πιο ασφαλείς προχωρήσαµε στην άµεση αποψίλωση όλων των επικίνδυνων οργάνων και προσπαθούµε να τα αποκαταστήσουµε στο µέγιστο βαθµό.

Με µελέτη και πρόγραµµα ξεκινήσαµε να τις φτιάχνουµε µία προς µία ώστε να τις πιστοποιήσουµε. Έργο τεράστιο σε µέγεθος και κόστος γι’αυτό καλέσαµε ιδιώτες να υιοθετήσουν µια παιδική χαρά ώστε να βρεθούν πόροι για το πρόγραµµα αποκατάστασης. Μετά από τις απαραίτητες εργασίες ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε η παιδική χαρά στην Αβέρωφ και παράλληλα µε την συνδροµή του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. ανακατασκευάστηκε το γήπεδο Μπάσκετ για να µπορούν και τα µεγαλύτερα παιδιά να αθλούνται µε ασφάλεια.

Μέρα µε τη µέρα… νοικοκυρεύουµε την πόλη µας.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 6.00 µ.µ. σας προσκαλώ στην παιδική χαρά στην Αβέρωφ για να την εγκαινιάσουµε και να την χαρούµε µαζί µε τα παιδιά µας!

Μαζί µας θα είναι ο Κλόουν ΚΙΚΟ, face painting, o dj Aggelos για να διασκεδάσουµε µε κέφι, χορό και τραγούδι καθώς µε πολλές εκπλήξεις και λιχουδιές για τα παιδιά µας!

Στο γήπεδο Μπάσκετ στις 7:00µ.µ. θα διεξαχθεί αγώνας Μπάσκετ Παλαιµάχων Καλαθοσφαιριστών των οµάδων της πόλης µας Α.Ο.Ν.Α. και Α.Σ.Η.

 Ο Δήµαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Γιάννης Κωνσταντάτος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.