«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…»!
 

Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας, με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…»!

Παιδιά και έφηβοι καλούνται να ανακαλύψουν μέσα από διαδραστικές εκδηλώσεις και συμμετοχικά εργαστήρια τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μία βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει κρυψώνα θησαυρών… ή μηχανή του χρόνου… ή μουσείο… ή πειρατικό καράβι… ή ατελιέ ενός διάσημου ζωγράφου… ή εργαστήρι πεταλούδων… ή ομάδα παλαιοντολόγων… ή μουσικό στούντιο!

Οι δράσεις στη Δημοτική  Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ξεκινούν τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου.

Απευθύνονται σε παιδιά από 4 ετών έως έφηβους 15 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής & περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 210 9948344, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 , Κ. Ηλιούπολη, κτήριο ΟΤΕ), καθημερινά, από τις 16 Ιουνίου και τις ώρες λειτουργίας της:

ΔΕΥΤ. – ΤΕΤ. – ΠΑΡ.  10.00 έως 20.00
ΤΡ. – ΠΕΜ.                 10.00 έως 16.00

Η προεγγραφή στις εκδηλώσεις είναι απαραίτητη, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έλα ν’ ανακαλύψεις τις εκπλήξεις που κρύβει η Βιβλιοθήκη για σένα!
……………………………………………………………………………………………………………………
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη συμμετέχει στην πανελλαδική Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, με τη συνεργασία του δικτύου των δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών του Future Library και αποκλειστικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9948344 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

το e-mail μας είναι: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.