Δήμος Ηλιούπολης – τελετές λήξης των αθλητικών προγραμμάτων (EIKONEΣ)




Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκαν  οι τελετές λήξης των αθλητικών προγραμμάτων του ΠΑΟΔΗΛ για την περίοδο 2014-2015.
Αναλυτικότερα το Σάββατο 6 Ιουνίου το πρωί παρουσιάστηκαν τα τμήματα εκμάθησης μικρής πισίνας και baby swimming, το απόγευμα τα τμήματα εκμάθησης μεγάλης πισίνας και συγχρονισμένης κολύμβησης ενώ την Κυριακή 7 Ιουνίου παρακολουθήσαμε τις επιδείξεις των τμημάτων μπαλέτου, μοντέρνου χορού παιδιών και εφήβων, λάτιν και οριεντάλ ενηλίκων, zumba και παραδοσιακών χορών.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο και το Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο που παρακολούθησε με ενθουσιασμό τα αποτελέσματα ενός ολόκληρου χρόνου δουλειάς υπό την καθοδήγηση των Προπονητών Φυσικής Αγωγής και της Δασκάλας Χορού του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι παρά τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε ο Δήμος Ηλιούπολης κατάφερε να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τον αθλητισμό της Πόλης μέσα από την δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και την συντήρηση και αναβάθμιση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεων αλλά και την συνέχιση των αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά και ενήλικες και υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον τόσο όσον αφορά τον Αθλητισμό της Πόλης όσο και στον τομέα του Πολιτισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κος Θέμης Γιαννόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.