Αλεξία Καμμένου: “Η ομάδα έκανε υπέρβαση”




Υπέρβαση χαρακτήρισε η προπονήτρια της γυναικεία ομάδας πόλο  Αλεξία Καμμένου, την πορεία του ΑΝΟΓ στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου που οδηγεί στην Ευρώπη.

Μόνο ικανοποίηση , υπερηφάνεια και   για το μέλλον μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα της προπονήτριας του ΑΝΟΓ της Αλεξίας Καμμένου μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΝΟΓ κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας τον Εθνικό στην διαδικασία των πλει οφ εκπλήσσοντας ακόμη και τον πιο αισιόδοξο φίλο της ομάδας μας με την επιτυχία αυτή.

Για την επιτυχία αυτή η Αλεξία Καμμένου τόνισε

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη .Αυτό που πετύχαμε φέτος , όλοι μαζί, διοίκηση προπονητές και προπάντων τα κορίτσια είναι υπέρβαση. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μια πολύ νεανική ομάδα, αποδυναμωμένοι σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά αφού δεν είχαμε ξένη παίκτρια και καταφέραμε να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες και κυρίως αυτές με τα μεγαλύτερα μπάτζετ και τις πιο έμπειρες στα μάτια.

Τα κορίτσια έδειξαν χαρακτήρα , πίστεψαν στην ομάδα και καταφέραμε να ανατρέψουμε αποτελέσματα και να φτάσουμε στο τρίτο σκαλί της βαθμολογίας πίσω από τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Είναι πολύ μεγάλο κέρδος που με τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και σίγουρα αυτή η ομάδα αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη της Γλυφάδας για το μέλλον. Της Γλυφάδας που επιστρέφει στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, εκεί που ανήκει δηλαδή, για να μείνει. Η Ευρώπη τώρα είναι μια μεγάλη λαχτάρα για όλους μας κι αυτό τα λέει όλα.  

Σε ατομικό επίπεδο τα κορίτσια αυτά , και μιλάω κυρίως για τις μικρές σε ηλικία, πρέπει να τα προστατεύσουμε και να τα προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού. Πρέπει να πάρουν ότι αξίζουν στις Εθνικές ομάδες γιατί αποτελούν μέρος από το μέλλον της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Είναι πολύ σημαντικό που και πάλι στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες αθλητές από τον ΑΝΟΓ και αυτό αποτελεί και ένα κίνητρο για τα παιδιά».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.