Πρωταθλητές χαράς και διασκέδασης (EIKONEΣ)




Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου και τη βοήθεια του Σώματος Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργάνωσε το 4o πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δημοτικών σχολείων.
Οι 450 μαθητές των Δημοτικών σχολείων μάγεψαν με το ήθος τους και τις ικανότητές τους, σε ένα event που πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο δημοτικό γήπεδο, στην περιοχή του Ασυρμάτου το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου
Το φετινό, 4o πρωτάθλημα, διοργάνωσαν και συντόνισαν, τα μέλη της Ένωσης Γονέων, Κουλουρίδης Γιάννης, Πιτσιλός Παναγιώτης και Τζιμινίδης Μπάμπης. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες ενώ οι θεατές, γονείς και φίλοι, εντυπωσίασαν με τη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Αγόρια και Κορίτσια, από 15 Δημοτικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου προερχόμενα από όλες τις τάξεις των δημοτικών, “κοντραρίστηκαν” σε αθλητικά πλαίσια μέχρι… τελικής νίκης.
Οι μπάλες της διοργάνωσης ήταν οι επίσημες της UEFA, προσφορά από τη NISSAN. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες των γηπέδων και στα μπαλκόνια των γύρω σπιτιών ήταν «καυτή» κι αυτό δεν οφειλόταν μονάχα στην παρουσία των γονέων και των παιδιών με τις βουβουζέλες και τα τύμπανα αλλά και των cheerleaders, που είχαν ακολουθήσει τα σχολεία τους.
Τον μεγάλο τελικό σφύριξε ο διαιτητής Ζήσης Δημήτρης, μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αθήνας, στον οποίο απονεμήθηκε και αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του.
Αναμνηστικές πλακέτες επίσης, απονεμήθηκαν στη Unicef και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος που ενημέρωναν μικρούς και μεγάλους για το έργο τους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν δωράκια στα παιδιά από το περιοδικό Sporty, καπελάκια από τον Αθλητικό οργανισμό, ενώ εκπρόσωπος του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου, δεχόταν τις προσφορές τροφίμων.
Πηλέως 56, 173 41, Άγιος Δημήτριος www.esgksad.gr e-mail: [email protected] facebook/enosigoneonagioudimitriou
Για την ιστορία, το 20ο Δημοτικό σχολείο κατάφερε να κερδίσει το 8ο και ήταν αυτοί που σήκωσαν αργότερα τις κούπες του πρώτου και του δεύτερου, ενώ την κούπα του τρίτου σήκωσε το 5ο.

Το κύπελλο ήθους κέρδισε το 11ο Δημοτικό Σχολείο. Δύο ακόμη κύπελλα, σήκωσαν οι πρώτοι σκόρερ (από 5 γκολ) από τα 3ο και 11ο δημοτικά που τους απονεμήθηκαν, ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια Umbro και μία δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου από τη Ford, αντίστοιχα.
Όλα αυτά, σε μια τελετή λήξης αντάξια του Champions league, όπου απονεμήθηκαν επίσης, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά.
Στην πρώτη ομάδα, εκτός από το κύπελλο απονεμήθηκε ένα σετ εμφανίσεων, προσφορά της εταιρείας Umbro και μια ολοήμερη εκδρομή στην κατασκήνωση του Δήμου μας στην Ραφήνα, προσφορά του δήμου Αγ. Δημητρίου.
Τα μετάλλια είχαν φιλοτεχνηθεί από τα παιδιά και τους εκπαιδευτές του κέντρου διημέρευσης Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες”
Το κύριο μήνυμα της διοργάνωσης ήταν και νομίζουμε ότι εισακούσθηκε απ’ όλους, ενώ το πανό των ευχών που υπέγραψαν όλα τα
παιδιά, θα κοσμεί το γήπεδο ποδοσφαίρου του Δήμου μας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών  ενώ τα καπάκια τους διατέθηκαν για τη στήριξη του συλλόγου Φλόγα.
Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή για τη βοήθεια και την συνεργασία τους.
Ραντεβού το 2016
Η οργανωτική επιτροπή
Κουλουρίδης Γιάννης
Πιτσιλός Παναγιώτης
Τζιμινίδης Μπάμπης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.