Nτελίριο στο Μπραχάμι




Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το τελευταίο παιχνίδι του Κρόνου Αγ.Δημητρίου,για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του νότου της Γ’ Εθνικής,καθώς ο κόσμος που κατέκλυσε το γήπεδο,ανυπομονούσε για το άκουσμα της κόρνας της λήξης,για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική και ταυτόχρονα το πρωτάθλημα.
-Η φιέστα που ακολούθησε ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου,αλλά και τους γονείς που τα συνόδευαν.
Αξίζει να σημειωθεί,ότι μαζί με την ομάδα των ανδρών,βραβεύτηκε και η ομάδα των γυναικών,η οποία την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Γυναικών,καθώς πριν ένα μήνα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2.
-Την απονομή των κυπέλων στους πρωταθλητές και στις πρωταθλήτριες,έκανε η δήμαρχος Αγ.Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.
-Αξίζει επίσης να σημειώσουμε τον εξαιρετικό στολισμό του κλειστού γηπέδου,που έδωσε μία ιδιαίτερη ομορφιά στην όλη εκδήλωση.
-Γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε το κατάστημα ¨Πολύχρωμο¨(Πλουτάρχου 43 – Αγ.Δημήτριος) για την πολλή όμορφη εκδήλωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,για την ιστορία, παραθέτουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων.

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΟ ΠΕΥΚΗ 89-81

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Χρηστίδης Ηλ. – Τσολάκος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 28-22,48-42,66-64,89-81

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Σαββάτης-Τερζής) Μπάλας 10(2),Στραγανιώτης 5(1),Νάτσος 6,Ξιούρας 11(3),Πίτσας 6(2),Δορκοφύκης 5(1),Αντωνόπουλος 2,Φρουσκλιάς 24,Χαλβατζής 4,Γιαννόπουλος 7(1),Ανδρεάτος 5(1),Τσίλαγας 4.
ΑΟ ΠΕΥΚΗ (Θάνος-Τσιγωνάκης) Δρικόγιας 10(2),Δρακόπουλος 8(1),Βιδάλης 8,Γαπκιάδης 14(1),Νικολαίδης 4,Σπηλιόπουλος 2,Κοκκινάκης,Κερατσάς 16,Μπαρμπαρής,Εμίρης,Ματαλιωτάκης 9,Κουκάκης 10.

Kronos Bc

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.