Χάος στο κέντρο της Αθήνας λόγω της τραγωδίας στο Μετρό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συγγραφέας
22 Μαΐου, 2015
2 λεπτά διάβασμα

Πανικός επικρατεί εδώ και δύο ώρες στο κέντρο της Αθήνας από τη διακοπή των συρμών του Μετρό στο τμήμα Συγγρού/Φιξ – Σύνταγμα εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος με τον νεκρό άνδρα στο σταθμό της Ακρόπολης.

Εκατοντάδες επιβάτες, βλέποντας ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με το μετρό, έχουν στραφεί στη λύση των λεωφορείων, των τρόλεϊ αλλά και του τραμ, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στις στάσεις.

Ίδια είναι η εικόνα και στο σταθμό «Σύνταγμα» του μετρό, από όπου μπορεί το κοινό να επιβιβαστεί για να μεταβεί στον προορισμό του.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, και εκεί επικρατεί σκηνικό χάους…

ΠΗΓΗ:kontranews.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άντρας που έπεσε στις ράγες του μετρό την Παρασκευή το μεσημέρι στο σταθμό «Ακρόπολη», στην Αθήνα.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, έχασε τη ζωή του καθώς πέρασε από πάνω του ο συρμός, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πώς ο άντρας έπεσε από την αποβάθρα, όμως σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα λίγο πριν βρεθεί στις ράγες, παραπατούσε και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αυτό της αυτοκτονίας.

Για αρκετή ώρα είχε διακοπεί η γραμμή του Μετρό από το Σύνταγμα έως το Σταθμό Συγγρού Φιξ και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 16.00.


ΠΗΓΗ:protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας