Αύριο η δίκη κατά των κληρονόμων Νάστου




Την Παρασκευή 22/5 στις 9.30 π.μ. στην αίθουσα 100Δ του Εφετείου Αθηνών ( Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, είσοδος από Λουκάρεως) συνεχίζεται η μεγάγη δίκη με κατηγορούμενους τους κληρονόμους Νάστου για κακουργηματικές απάτες κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κληρονόμοι Νάστου διεκδικούν εκτάσεις που δεν τους ανήκουν που ανέρχονται περίπου στα 495 στρ. εντός σχεδίου σους δήμους Ηλιούπολης, Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αλίμου, διεκδικώντας κατά τρόπο θρασύ και δημόσια κτήρια όπως το μουσείο και μνημείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, ΙΚΑ Ηλιούπολης, παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, ελεύθεροι χώροι κ.λ.π.

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Βαζαίος έθεσε προς τη διοίκηση το ερώτημα εάν θα στείλει εκπρόσωπο του δήμου στο δικαστήριο αλλά δεν έλαβε απάντηση. Μαζική αντιπροσωπεία της Δημοτικής Συνεργασίας του Χρήστου Κορτζίδη θα παραστεί στο δικαστήριο γιατί όπως σημειώνουν στελέχη της οι δίκες αυτές δεν πρέπει να διεξάγονται ερήμην μας. Αντίθετα η παρουσία των εκπροσώπων των δήμων και των πολιτών μπορεί να ενισχύσει την θετική έκβαση της δίκης και να έχουμε ένα αποτέλεσμα που να δικαιώνει τις πολύχρονες προσπάθειες.

ΠΗΓΗ:sinergasia.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.