600 δρομείς πήραν μέρος στο 2ο ATTIKA Run & Fun Grand Prix, στον Άλιμο (EIKONEΣ)




Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 2ο ATTIKA Run & Fun Grand Prix στον Άλιμο, την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. 600 δρομείς (άνδρες, γυναίκες, παιδιά) μαζί με γνωστούς αθλητές και Ολυμπιονίκες έτρεξαν διαδρομές 10, 5 και 1 χλμ. μέσα στην πόλη του Αλίμου.

Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση ο Γρηγόρης Λαμπράκης (γιός του αγωνιστή της Ειρήνης) και ο συντοπίτης μας ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος. Ανάμεσα στους δρομείς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνα Γκόνη και Μάνος Γαρυφαλάκης.

Η διοργάνωση υπήρξε άψογη χάρη στις άοκνες και εξαιρετικά συντονισμένες ενέργειες των εθελοντών με επικεφαλής την Ντέπυ Τζελέπη. Σημαντική επίσης βοήθεια προσέφεραν ο Νίκος Αλβανός, ο Αλέξανδρος Άνθης, ο Γιάννης Αντωνάκης, ο Στέφανος Διαμαντής, η Κατερίνα Τσάλλου, ο ΑΣ Ωρίων, ο ΑΟ Τραχώνων,  ο ΑΟ Καλαμακίου, η South Basketball Academy, ο Θουκυδίδειος Γυμναστικός Σύλλογος Αλίμου, αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Τους νικητές βράβευσε και συνεχάρη ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

Χορηγοί της διοργάνωσης, ανάμεσα σε άλλους, και το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου που κάλυψε με ειδική μονάδα γιατρών τη διοργάνωση, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta και πολλοί ακόμα.

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία έγινε στο Δήμο Αλίμου ο τελικός του 2ου AttikaRun & FunGrandPrix

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.