5ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού-Αργυρούπολης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ πρόκειται να διοργανώσει σε συνεργασία με τον ΠΑΣ Αργυρούπολης  τον 5ο Ποδηλατικό Γύρο Ελληνικού-Αργυρούπολης  την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 10:30π.μ με αφετηρία και τερματισμό επί της Λ.Μαρ.Γερουλάνου  (Πλατεία Βάρναλη).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας.Στον χώρο της εκκίνησης θα υπάρξει επίδειξη δεξιοτήτων για παιδιά 5- 9ετών.

Οι φίλοι του αθλητισμού Ελληνικού – Αργυρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν σε έναν μαζικό – λαϊκό αγώνα όπου σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.Πρόκειται για ένα γύρο απόλαυσης, ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης.

Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσουν κληρώσεις ποδηλάτων,  πλούσιων δώρων  καθώς και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος και φιλοδοξία του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού είναι να εισάγει αλλά και να εδραιώσει το ποδήλατο στην ζωή των κατοίκων του νέου Δήμου.

Η διαδρομή που θα διεξαχθεί ο ποδηλατικός γύρος είναι η ακόλουθη:

Πλατεία Βάρναλη – Μ. Γερουλάνου – Αβέρωφ – Κρώμνης – Τριπόλεως – Θράκης –Καλλιπόλεως- Ξάνθου – Ευριπίδου – Μακεδονομάχων- Αγ. Βαρβάρας – Ηπείρου – Θράκης – 28ης Οκτωβρίου – Ειρήνης – Μ.Γερουλάνου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.