Κάποιος, κάπου, κάποτε, είπε ότι θα γεμίσει πρόσφυγες, η Αθηναϊκή Ριβιέρα (VIDEO)




Δεν υπάρχει καμία πρόταση από την κυβέρνηση για μεταφορά προσφύγων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, ξεκαθάρισε χτες στη ΝΕΡΙΤ, ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

“Mιλάμε για φημολογίες μιλάμε στον αέρα. Εμείς θέλουμε το πρώην αεροδρόμιο να αξιοποιηθεί. Αυτό ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης με τους δημάρχους των Νοτίων Προαστίων.Εναπόθεση ψυχών, έτσι γενικώς,  σε ένα χώρο 6.000 στρεμμάτων, χωρίς προδιαγραφές…”

Κώστας Καραγκούνης, εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας: “Ποιος σας έκανε την πρόταση, ποιος σας έχει βάλει αυτή την πρόταση στο τραπέζι;”

Γιάννης Κωνσταντάτος: “Προσωπικά επίσημα σε εμένα δεν μου έχει βάλει καμία τέτοια πρόταση”.

Κώστας Καραγκούνης: “Ανεπίσημα;”

Γιάννης Κωνσταντάτος: “Ούτε ανεπίσημα. Ότι ξέρετε και ξέρουμε είναι μέσα από τα δημοσιεύματα τα οποία τέθηκαν και στην αρμόδια υπουργό”.

Kώστας Καραγκούνης: “Κάποιος πρέπει να έχει κάνει την πρόταση, οι δημοσιογράφοι δεν γράφουν από το μυαλό τους, κάποιος πρέπει να έχει κάνει την πρόταση”.

Γιάννης Κωνσταντάτος: “Η αρμόδια υπουργός δεν το διέψευσε το άφησε ανοιχτό όταν την ρωτήσαμε.Εμείς θέλουμε ως δήμαρχοι μία ξεκάθαρη τοποθέτηση από την κυβέρνηση”.

Δημοσιογράφος: “Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που θα σας κάλυπταν”;

Γιάννης Κωνσταντάτος:”Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις που να μας καλύπτουν γιατί οι δήμοι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν”.

Δημοσιογράφος: “Είστε αρνητικός δηλαδή;”

Γιάννης Κωνσταντάτος: “Η κυβέρνηση οφείλει να αναπτύξει το σχέδιο που έχει, να μας πει συγκεκριμένα τι θέλει να κάνει και πάνω σε αυτό να τοποθετηθούμε”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.