Η τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το γραφείο τύπου του δήμου έχει ανάγει σε υψηλή τέχνη τη διαστρέβλωση. Έτσι λοιπόν διαβάσαμε σήμερα στην ιστοσελίδα ότι η μη αποδοχή από μέρους της παράταξής μας της πρότασης ψηφίσματος της ΚΕΔΕ ισοδυναμεί με αποδοχή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και συμφωνία της παράταξής μας να δοθούν τα λεφτά των δημοτών και των δήμων στους δανειστές.
Στην ίδια δε παράγραφο που μας πετούν αυτή τη λάσπη μας κατηγορούν ότι έχουμε την άποψη της ρήξης με την ΕΕ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα (κατά την αντίληψή τους καταστροφή).
Μεγάλο το μέγεθος της υποκρισίας τους!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ*

1.Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να αντιμετωπίσει το τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα με ΠΝΠ αλλά με διάλογο – ενημέρωση και νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

 2. Γνωρίζουμε τον πόλεμο που ασκείται από ΕΕ – ΔΝΤ και το εγχώριο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο στην Ελληνική Κυβέρνηση με σκοπό να υποταχθεί και να συνεχίσει την βαθύτατα αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζονταν πριν.
Πιστεύουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αντισταθεί και εάν δεν τις αφήνονται άλλες επιλογές να σταματήσει την πληρωμή του άδικου, επαχθούς και μη βιώσιμου χρέους προς τους “δανειστές”, δρομολογώντας ταυτόχρονα όλα τα αναγκαία μέτρα για την ανασυγκρότηση της οικονομίας.
Σε μια τέτοια προσπάθεια πρέπει να συμβάλλουμε όλοι και η τοπική αυτοδιοίκηση.
3. Θεωρούμε υποκριτικές τις διαμαρτυρίες δυνάμεων της κεντρικής πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, που ενώ μέχρι πρότινος στήριζαν είτε ανέχονταν στην πράξη τις πολιτικές που στραγγάλιζαν κυριολεκτικά τους δήμους, τώρα εμφανίζονται ως δήθεν υπερασπιστές του αυτοδιοίκητου και της οικονομικής τους αυτοτέλειας. Όλοι αυτοί δεν μπορούν να υπερασπιστούν πράγματα που δεν πιστεύουν.

Αυτό καλούνται και πρέπει να το κάνουν το λαϊκό κίνημα και οι συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

24/4/2015
* Στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη 24 Απριλίου, καταθέσαμε και ψηφίσαμε το παραπάνω σχέδιο ψηφίσματος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.