Η Ιθάκη του Λεωνίδα στην παραλία του Αλίμου (VIDEO)
Ένας χρηματοοικονομικός σύμβουλος που σχεδιάζει διάφορα περίεργα σύμβολα με μια τσουγκράνα πάνω στην αμμουδιά!

Παράξενο; Χτυπώντας πάντως στο Google την λέξη Άλιμος και ψάχνοντας γενικά διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην περιοχή, κάποια στιγμή σου εμφανίζει ένα περίεργο σχέδιο πάνω στην άμμο, στην Ακτή του Ήλιου.

Κάνοντας μια βόλτα στην τεράστια παραλία που αυτή την εποχή που λείπουν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες είναι όνειρο, συναντήσαμε τον Λεωνίδα το δημιουργό αυτού του περίεργου σχήματος και πιάσαμε μαζί του κουβέντα.

“Έχω φτιάξει αυτό το γηπεδάκι εδώ.Είναι ένας Ήλιος που για μένα είναι ο Ήλιος της Δικαιοσύνης της Ειρήνης.Αυτό ήθελα να αποτυπώσω και γιαυτό το λόγο τον έχω βγάλει Ιθάκη.Γιατί πιστεύω ότι η απάντηση σε κάθε κρίση είναι η επιστροφή στην πατρίδα.Αυτό είναι το μήνυμα το δικό μου.

Δεν πιστεύω ότι οι κρίσεις λύνονται με αριθμούς. Λύνονται με ενότητα. Προσπαθώ σε αυτόν το χώρο να διαμορφώσω ένα σχέδιο ώστε να μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι της ρακέτας ως άθλημα. Η Ιθάκη θα χρησιμοποιηθεί σαν αγωνιστικός στίβος. Θέλω μέσα εκεί να διεξάγεται το παιχνίδι της ρακέτας το οποίο το έχω ονομάσει ο πόλεμος της ειρήνης.

H δουλειά μου ήταν χρηματοοικονομικός σύμβουλος, συμμετέχω σε αυτούς που έχουν φέρει την οικονομική κρίση και τώρα βρίσκομαι εδώ.Εδώ έχουμε ένα παράθυρο σε ένα παράδεισο. Ερχόμενοι εδώ ξεκουραζόμαστε. Η θάλασσα ο ήλιος ο ουρανός σου δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας.

Έρχεσαι το πρωί πριν τη δουλειά και φεύγεις πύραυλος.Άλλοι έρχονται στη διάρκεια της ημέρας.Είναι χαρά Θεού και ευλογία!”Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.