Φιλανθρωπική εκδήλωση του φιλοπτώχου ταμείου
 

Το Φιλόπτωχο Ταμείο και τα μέλη της Τράπεζας Αγάπης του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας, στα πλαίσια των αυξημένων αναγκών τους για την περίοδο του Πάσχα, πραγματοποίησαν  Φιλανθρωπική Εκδήλωση, προς ενίσχυσή τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, τη Κυριακή Ε΄ Νηστειών 29 Μαρτίου 2015, με παράθεση πλούσιου πρωινού (τσάι, καφέ, νηστίσιμων βουτημάτων και γλυκισμάτων), με συμβολική είσοδο.
  Ο π. Αντώνιος ως Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και Υπεύθυνος της Ενοριακής Τράπεζας Αγάπης, υποδέχθηκε ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες στην Εκδήλωση και ανέπτυξε την αναγκαιότητά της, για τις τρέχουσες ανάγκες που έχουμε ως Ενορία να θεραπεύσουμε, συγκεντρώνοντας χρήματα και τρόφιμα για τις 20 Οικογένειες (περίπου με 70 συνολικά μέλη) που συντηρεί σε εβδομαδιαία βάση ο Ναός μας.
  Εκτός από το ζεστά ροφήματα, τα εδέσματα, τα γλυκίσματα και το καλό κλήμα, όσοι συμμετείχαν στην Εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν πνευματικά με το καλύτερο τρόπο, αφού προβλήθηκε ένα μικρό Οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους στα Ιεροσόλυμα διάρκειας μίας ώρας.
Το οδοιπορικό μας προσέφερε μία σύντομη γνωριμία με τα Άγια Προσκυνήματα και τα Θεία Γεγονότα που θα εορτάσουμε την Μ. Εβδομάδα, λαμβάνοντας όλοι όσοι το παρακολούθησαν ένα ισχυρό μήνυμα τόσο για το Εκούσιο Πάθος Του Κυρίου μας, όσο για την αλήθεια της πίστεώς μας, αφού μόνο από τους Ορθοδόξους βγαίνει το Άγιο Φως Του Αναστημένου Κυρίου μας, αλλά επίσης και κυρίως, την οφειλομένη εκ μέρος μας έμπρακτη μετάνοια, αγάπη και συμμετοχή μας λειτουργικά, για την οικειοποίηση αυτών των γεγονότων.
            Εκ του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.