Στην Ασφάλεια Αττικής ο 24χρονος γιος της γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στη Βούλα (VIDEO)




Ο γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού, που βρέθηκε δολοφονημένη στη Βούλα, εντοπίστηκε να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση σε χωριό της ορεινής Κορινθίας.

Ο 25χρονος, που από το απόγευμα της Παρασκευής είχε εξαφανισθεί και το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Νεμέα, εντοπίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 2.30 στο χωριό Στιμάγκα και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Βραχατίου.

Επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να πει το παραμικρό για την ταυτότητά του, οι αστυνομικοί προσπαθούν να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση και, αν πραγματικά αποδειχτεί ότι είναι ο γιος της δολοφονημένης εκπαιδευτικού, θα μεταφερθεί στην Αθήνα, στα κεντρικά της Ασφάλειας, για να δώσει κατάθεση.Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο νεαρός αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στη λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της μητέρας του. Το γεγονός ότι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, να περιφέρεται ξυπόλητος στους δρόμους του χωριού, δείχνει ότι αυτό έχει σχέση με το έγκλημα της μητέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αναζητούν στο στενό περιβάλλον της 60χρονης εκπαιδευτικού τον άνθρωπο που, το πρωί της Παρασκευής, της επιτέθηκε στο σπίτι της στη Βούλα και με περισσότερες από 25 μαχαιριές της πήρε τη ζωή.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στο υπόγειο της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, από το σύζυγό της. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και έφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για άγριο έγκλημα με φόντο προσωπικές διαφορές, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ληστείας. Άλλωστε, δεν υπήρχε παραβίαση στις πόρτες της πολυτελούς μεζονέτας της οδού Ρόδων, ενώ δεν ήταν αναστατωμένο ή ψαγμένο το εσωτερικό.

Στο υπόγειο της μεζονέτας εκτυλίχθηκε το άγριο φονικό

Έτσι, οι έρευνες επικεντρώνονται στο στενό περιβάλλον της εκπαιδευτικού, προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο της. Οι αστυνομικοί όλο το Σαββατοκύριακο ερευνούσαν τη «ματωμένη» μεζονέτα της Βούλας, σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία που να «δένουν» το δολοφόνο της άτυχης εκπαιδευτικού.

Παράλληλα, πήραν καταθέσεις από το σύζυγό της και τα δύο της παιδιά σε μια προσπάθεια να φωτιστεί η υπόθεση. Από το βράδυ της Παρασκευής αναζητούσαν και το δεύτερο γιο της 60χρονης, ο οποίος, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, εξαφανίστηκε και το όχημά του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Νεμέας.

Η νεκροψία έδειξε ότι η 60χρονη φέρει περισσότερες από 25 μαχαιριές, ενώ ο θάνατός της προσδιορίζεται πρωινές ώρες της Παρασκευής. Ωστόσο, η νεκροτομή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα, θα δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Καθάρισε τα ίχνη και προσπάθησε να την κάψει 

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, εξετάζοντας το χώρο, διαπίστωσαν ότι ο δολοφόνος της εκπαιδευτικού έχει αφήσει πίσω του πολλά αξιοποιήσιμα ίχνη, παρά το γεγονός πως έκανε προσπάθειες να τα σβήσει.

Το έγκλημα έγινε πρωινές ώρες της Παρασκευής και ο δράστης, όπως φαίνεται από τις έρευνες, επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό σε δωμάτιο του σπιτιού -πιθανότατα στην κουζίνα- και, αφού τη σκότωσε, στη συνέχεια μετακίνησε το πτώμα για να το κρύψει, καθαρίζοντας παράλληλα τα αίματα και τα ίχνη που θα τον «κάρφωναν».

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στο υπόγειο της μεζονέτας, όπου, όπως όλα δείχνουν, προσπάθησε να κάψει το πτώμα.

«Μέσα στο σπίτι, υπάρχουν πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία, παρά την προσπάθεια του δράστη να τα εξαφανίσει, είτε καθαρίζοντας τα αίματα είτε με την προσπάθεια καύσης του πτώματος» λέει στο protothema.gr αστυνομικός της Ασφάλειας τονίζοντας πως η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στο στενό κύκλο της 60χρονης.


Το χρονικό του εντοπισμού του γιου της 60χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη με 25 μαχαιρίες στην πολυτελή κατοικία της στη Βούλα περιγράφει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Στιμάγκα, Κώστας Νούτσης.

Ηταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν ο κοινοτάρχης του ορεινού χωριού της Κορινθίας ειδοποιήθηκε για την ύπαρξη ενός ρακένδυτου νεαρού, ο οποίος κυκλοφορούσε στη Στιμάγκα με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι κι ένα παπούτσι.

Η είδηση γρήγορα μεταφέρθηκε και στις αστυνομικές αρχές της Νεμέας. «Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος της Νεμέας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο νεαρός που περιφέρεται στο χωριό μας πρέπει να είναι ο 24χρονος γιος της δολοφονημένης γυναίκας στη Βούλα. Μάλιστα, μου ανέφερε ότι οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στην περιοχή μας» λέει ο κ. Νούτσης.

Αμέσως στήθηκε η επιχείρηση σύλληψης του νεαρού. «Στο χωριό κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις. Στη Στιμάγκα περιπολικά με αστυνομικούς έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο του χωριού, ενώ εγώ, μαζί με το διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, επικεντρώσαμε τις έρευνές μας περιμετρικά του χωρίου. Ψάχναμε στα κτήματα. Τελικά, μετά από λίγη ώρα, ο νεαρός εντοπίστηκε στην πλατεία του χωριού» αναφέρει ο κ. Κώστας Νούτσης.

Και συμπλρώνει: «Ήταν σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό και τον οδηγήσαν στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο χωριό μας, σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που εμφανίστηκε»

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.