Σάρωσε η ιστιοπλοϊκή ομάδα Λέιζερ του ΕΝΟΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΣΑΡΩΣΕ η ιστιοπλοϊκή ομάδα Λέιζερ του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ολυμπιακών μονοθέςιων κατηγοριών!!!

Τέσσερις αθλητές μας συμμετείχαν και  όλοι διακρίθηκαν!!Πιο αναλυτικά ο αθλητής του ομίλου μας Χάρης Μαυρογιώργης κατέλαβε την δεύτερη θέση στη κατηγορια των ανδρών μπαίνοντας στη εθνική ομάδα και στο προολυμπιακό σχεδιασμό της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδιάς!!!Στην κατηγορία των Νέων Ανδρών κατέλαβε το Χρυσό μετάλλιο!

Ο αθλητής του ομίλου μας Γιώργος Μαστραντωνάκης κατέλαβε χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία των Εφήβων και αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία των νέων Ανδρών!

Η αθλήτρια του ομίλου μας Χλόη Μακάρ κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο στη κατηγορία των νεανίδων και η Αγγελική Ρέκκα στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο!!Οι αγώνες διεξήχθηκαν παράλληλα με το διεθνή ιςτιοπλοικό αγώνα “Athens Eurolymp week” όπου ο αθλητής μας Χάρης Μαυρογιώργης κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο!Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στη προπονήτρια τους την ολυμπιονίκη μας Βιργινία Κραβαριώτη!

Ελληνικος Ναυτικος Ομιλος Αιγυπτωτων – ENOA

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.