Ενημερωτική εκδήλωση για τον ιό HIV και το AIDS

Συγγραφέας
22 Μαρτίου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

ας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αγ. Δημητρίου με την Οργάνωση «Κέντρο Ζωής», που αφορά στα θέματα πρόληψης, προστασίας και ευαισθητοποίησης για τον ιό HIV και το AIDS στις μαθητικές ηλικίες.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου στην οδό Αργοστολίου & Δήλου και απευθύνεται κυρίως στους γονείς των μαθητών των Λυκείων & Γυμνασίων της πόλης.

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου

_______________________________________________

Η Οργάνωση ‘Κέντρο Ζωής’ είναι αναγνωρισμένη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την υποστήριξη των οροθετικών ατόμων, αλλά και την εκπόνηση και υλοποίηση ενημερωτικών προγραμμάτων και εκστρατειών ευαισθητοποίησης για την προστασία και πρόληψη από τον ιό HIV.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας