Σκληρή ανακοίνωση του Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου: “τα ανθρωπάκια που αυτοαποκαλούνται Φίλοι του Κρόνου”




(Γ.Σ. Κρόνος Αγίου Δημητρίου – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Την Κυριακή 8/2/2015, πριν από την εκδήλωση στην οποία ο Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ τιμούσε τον Χρήστο Μυριούνη, κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «Φίλοι του Κρόνου», κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους και λειτουργώντας στο σκοτάδι, πέταξαν τη νύχτα τρικάκια και κόλλησαν αφίσες που καλούσαν τους «Κρονάρες» να αντιδράσουν στη «διάλυση», όπως λένε, της αγαπημένης τους ομάδας από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, και ως απλή υπενθύμιση προς όλους της πραγματικότητας:

• Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ δεν είναι σημερινό, ούτε χθεσινό. Είναι παλιό, με πολύχρονη λειτουργία, διαφανή, έντιμη, παραγωγική και αποτελεσματική. Η πλειονότητα των μελών του είναι μέλη, φίλοι και οπαδοί του συλλόγου για περισσότερες της μίας δεκαετίες.
• Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ όχι μόνο προσέδωσε στον Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ τη σημερινή του αίγλη και πανελλήνια αναγνώριση και εκτίμηση, αλλά είναι κι αυτό που δεν χρωστάει σε κανέναν και τίποτα.
• Είναι αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, με τους τετρακόσιους (400) και πλέον αθλητές και αθλήτριες, που η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στα πρωταθλήματα των Εθνικών Κατηγοριών, στα οποία μετέχουν, και μάλιστα με διαφορά.
• Είναι αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο που έχει εργαστεί με τέτοια επιτυχία, ώστε τα πέντε (5) από τα εφτά (7) τμήματα υποδομών του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ να βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ, στα οποία μετέχουν, δύο (2) αθλητές του συλλόγου να έχουν ανακηρυχθεί MVP στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα και έξι (6) αθλητές του συλλόγου μέχρι τώρα να έχουν κληθεί στις Εθνικές Ομάδες.

Αυτά τα ανθρωπάκια που αυτοαποκαλούνται «Φίλοι του Κρόνου» μάς είναι γνωστά από τη φρασεολογία που χρησιμοποίησαν και στα τρικάκια και στις αφίσες. Είναι αυτά που είχαν κάνει μαγαζάκι τους τον Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ και το χάσανε, δεν μπορούν να το χωνέψουν και καταφεύγουν στο μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν: στο να ψευδολογούν, να συκοφαντούν, να σπιλώνουν και να προσβάλλουν ανθρώπους και συλλογικότητες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ , που δεν είναι σπορά του ανέμου και αποδέχεται και εφαρμόζει την κανονικότητα, περιμένει όλους αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους «Φίλους του Κρόνου» στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα γίνει σύντομα, να τοποθετηθούν στο φως και όχι ανώνυμα στο σκοτάδι. Να τοποθετηθούν επίσης και στην έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής στα θεσμικά όργανα και να μη χρησιμοποιούν ανθρώπους που έχουν δώσει μεγάλο μέρος από την ζωή τους για την ομάδα και σήμερα έχουν επιλέξει να μη συμμετέχουν στα όργανα του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κρόνου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.