Μια στάλα αγάπης για τα κορίτσια του Παλαιού Φαλήρου – Αξίζουν ένα ζεστό σπιτικό (VIDEO)
Η Μαρία, η Κατερίνα και άλλα 10 κορίτσια άπορα, ορφανά ή κακοποιημένα, έχουν βρει ένα σπιτικό στη Στέγη Θηλέων Π.Φαλήρου “Άγιος Αλέξανδρος”. Κυρίως, έχουν βρει μία νέα οικογένεια, μία δεύτερη ευκαιρία να ξεκινήσουν τη ζωή τους ξανά και τα εφόδια ώστε όταν μεγαλώσουν να σταθούν μόνες στα πόδια τους.

Τους λείπει όμως η θέρμανση.

Κάποιες ώρες της ημέρας η Στέγη θερμαίνεται, αφού μοιράζεται τον ίδιο καυστήρα με τον παιδικό σταθμό που συστεγάζεται. Τις νύχτες, τα παιδιά κουκουλώνονται όσο περισσότερο μπορούν και η μόνη πηγή θέρμανσης είναι τα κλιματιστικά, που φουσκώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Για να μπορούσε το κτίριο να είναι ζεστό όλο το 24ωρο, θα χρειάζονταν περίπου 10.500 λίτρα πετρέλαιο, συνολικού ετήσιου κόστους μέχρι και 12.000 ευρώ! Χρήματα που δεν υπάρχουν.

Τι θα κάνουμε:

Θέλουμε να απεξαρτηθεί το κτίριο από το πανάκριβο πετρέλαιο και να εγκαταστήσουμε στην ταράτσα φωτοβολταϊκά, που θα τροφοδοτούν με ηλεκτρικό ρεύμα αντλίες θερμότητας. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε εξασφαλίσει για τα παιδιά δωρεάν, καθαρή θέρμανση. Για πάντα!

Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε.Πατήστε εδώ

Στέγη Θηλέων Π.Φάληρο – Άγιος Αλεξανδρος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.