“ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις” – Mία εικονική επιχείρηση με έδρα τον Άγιο Δημήτριο




Tο εργαστήριο Μαγειρικής του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΕΕΕΕΚ Αγίου Δημητρίου υλοποιεί ένα πρόγραμμα εικονικής επιχείρησης σε συνεργασία με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΩΝ. Οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έστησαν τη δική τους Εικονική Επιχείρηση με το όνομα “ΦρουτοΕΕΕΕΚπλήξεις”.

Το αντικείμενο δραστηριότητας της επιχείρησης είναι η παραγωγή και η πώληση προϊόντων από φρούτα εσπεριδοειδή που ευδοκιμούν στην γειτονική περιοχή του σχολείου. Η πώληση των προϊόντων γίνεται στα μπαζάρ του σχολείου, σε μαθητικές εμπορικές εκθέσεις του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων καθώς και μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου από το e-shop το οποίο δημιούργησαν και θα χειρίζονται οι ίδιοι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς τους. Το ποσό των κερδών της εικονικής επιχείρησης θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΕΕΕΕΚ

Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους του Δήμου Αγίου Δημητρίου να στηρίξουν την προσπάθειά μας εφοδιάζοντάς μας με εσπεριδοειδή (λεμόνια, πορτοκάλια, μανταρίνια, νεράντζια) από δέντρα της περιοχής (που υπάρχουν σε κήπους, πεζοδρόμια, κοινόχρηστους χώρους κ.λπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου www.eeeek.gr ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.eshop.eeeek.gr. Το σχολείο μας βρίσκεται στην οδό Αργοστολίου 65 και οι ώρες που μπορείτε να μας επισκεφθείτε είναι από τις 8:30 μέχρι τις 13:15.
Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος κ. Έφη Χρυσού στο τηλέφωνο 6932891037 ή στο τηλέφωνο του σχολείου 2109422076.


 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.