Δείτε όμορφες στιγμές από τη ζωή της άτυχης γυμνάστριας που δολοφονήθηκε στην Καλαμάτα




 

Κάτω από τον πεντακάθαρο ουρανό και τον αστραφτερό ήλιο στο Ναό της Υπαπαντής, στη Μάλτα του Κάμπου Αβίας, γράφτηκε χθες το μεσημέρι με τα πιο οδυνηρά γράμματα η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια της αδικοχαμένης 32χρονης γυμνάστριας, Ελίνας Βαχαβιόλου.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα και ο πατέρας, συνόδεψαν τη μοναχοκόρη τους στην τελευταία της κατοικία, χωρίς ακόμα να μπορούν να πιστέψουν τι έγινε.

Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει
Η μικρή περιοχή της Μάλτας, από νωρίς χθες το μεσημέρι γέμισε με πολύ κόσμο. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί πήγαν να αποχαιρετίσουν την 32χρονη, γεμάτοι απορίες για το πώς μπορεί να συνέβη αυτό, το τραγικό γεγονός.
Στη χώρα του, την Αλβανία, θα κηδευτεί τις επόμενες ημέρες και ο 30χρονος Ερις που αφαίρεσε τη ζωή της 32χρονης και τη δική του. Τη σορό του αναμένεται να παραλάβουν από την Καλαμάτα συγγενείς του.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 32χρονη γυμνάστρια, δεν έφερε κανένα άλλο τραύμα ούτε ενδείξεις πάλης, παρά μόνο τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τον σχεδόν εξ επαφής πυροβολισμό που δέχτηκε.

Είχε σβήσει το νούμερό του
Το τι είχε διαδραματισθεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ τους ίσως παραμείνει άλυτο μυστήριο, αφού φαίνεται πως μόνο αυτοί οι δύο το γνώριζαν.
Ο 30χρονος δράστης και αυτόχειρας, συστηνόταν σε τρίτους, ιδιαίτερα μετά την απέλασή του πέρυσι, ως Ιταλός, καθώς γνώριζε ιταλικά, ενώ και στο facebook χρησιμοποιούσε το επώνυμο Capetano (η σελίδα του καταργήθηκε από χθες).
Ωστόσο, οι έρευνες της Αστυνομίας δεν επικεντρώνονται σε αυτό, ως το λόγο της έντασης που είχε ξεσπάσει τελευταία μεταξύ του ζευγαριού, καθώς μόνο μια μαρτυρία συγκλίνει προς τα εκεί.
Χαρακτηριστικό πάντως είναι, πως ενώ έστω και για μικρό χρονικό διάστημα είχαν σχέση μεταξύ τους, η 32χρονη τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε καμία επαφή μαζί του και μάλιστα είχε σβήσει ακόμα και το νούμερό του από τις επαφές του κινητού της.
Ο 30χρονος όμως πρώην σύντροφός της, όταν το βράδυ της Παρασκευής την  περίμενε έξω από το σπίτι της, είχε αποφασίσει πως δε θα δεχτεί την απόφασή της αυτή.
Να σημειωθεί, πως στο σπίτι που διέμενε ο 30χρονος δράστης στην Καλαμάτα δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο από την αστυνομία, ούτε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε στην πράξη του.

Της Βίκυς Βετουλάκη – tharrosnews.gr

peplo
Αγαπούσε τη γυμναστική και το χορό από μικρό παιδί και  προσπαθούσε συνεχώς να γίνει καλύτερη. Ήταν η ψυχή της παρέας,έκανε τους άλλους να χαμογελούν και τους παρακινούσε όλους στην προπόνηση όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι δικοί της άνθρωποι. Όλα αυτά όμως έμελλε να “παγώσουν” για πάντα όταν ο 30χρονος πρώην σύντροφός της, με ένα πυροβολισμό της έκοψε το νήμα της ζωής. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε εκτός από την οικογένεια της και όλη την Καλαμάτα. Στα στόματα όλων σχηματίστηκε  ένα αναπάντητο «γιατί» το οποίο και παραμένει, καθώς ο δράστης αφαίρεσε και τη δική του ζωή αμέσως μετά, παίρνοντας μαζί του τα μυστικά που έκρυβε στην «άρρωστη» ψυχή του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.