Το 2016 θα λειτουργήσει ο νέος Παιδικός Σταθμός, στον Άλιμο (VIDEO&EΙΚΟΝΕΣ)




Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου, η τελετή θεμελίωσης του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αλίμου, στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά και Καλαμακίου.
Ο Σταθμός έχει εμβαδόν 800 τετραγωνικά μέτρα και η ανέγερση του αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015, ώστε να υποδεχτεί παιδιά από το 2016.
Μετά τον αγιασμό έγινε η τοποθέτηση του θεμελίου λίθου. Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την οικογένεια Μπενόγλου που δώρισε το οικόπεδο στο Δήμο, τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου Αλίμου που έχουν εργαστεί και εργάζονται για τη δημιουργία του νέου Παιδικού Σταθμού.

Ανδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:

“Βάζουμε το θεμέλιο λίθο χάρη στις προσπάθειες και τη συμβολή κάποιων ανθρώπων. Πρώτα από όλα στην οικογένεια Μπενόγλου που έχει κάνει τη δωρεά αυτού του οικοπέδου.Παράδειγμα αλληλεγγύης. Έδωσαν αυτό το οικόπεδο πριν από 40 περίπου χρόνια στο δήμο Αλίμου για την ανέγερση παιδικού σταθμού. Έπειτα έχουμε τις διοικήσεις του δήμου που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για να δρομολογηθεί η ανέγερση αυτού του παιδικού σταθμού.

Που εργάστηκαν για να τακτοποιηθεί το ιδιοκτησιακό για να γίνουν οι μελέτες και ο διαγωνισμός. Θέλω να σας πω ότι την πέτρα αυτή θα τη βάλω και στο όνομα των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και της προηγούμενης ιδιαίτερα, που προχώρησε στην τελική φάση του έργου. Επίσης στο όνομα όλων των συνδημοτών μας όλων των πολιτών του Αλίμου που πληρώνουν αυτή την κατασκευή. Όλοι οι Αλιμιώτες είναι ιδιοκτήτες αυτού εδώ του έργου. Και τέλος γίνεται με τη δουλειά και την προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των συνεργείων του εργολάβου που έχει αναλάβει αυτό το πολύ σημαντικό για εμάς έργο.

Είναι από τις πιο ευχάριστες στιγμές για ένα δήμαρχο να θεμελιώνει ένα τέτοιο έργο. Εύχομαι να έχουμε και άλλες ευχάριστες τέτοιες στιγμές, να θεμελιώσουμε και άλλα έργα.

Και βέβαια θα είναι πολύ θετικό εάν μπορέσουμε να να είμαστε εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουμε θέσει, μέχρι τέλος του 2015 να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση και με το καλό του χρόνου τέτοιο καιρό να μπουν μέσα τα πρώτα παιδιά”.

Ελένη Μπελιά – επικεφαλής του συνδυασμού Άνω κάτω στο Καλαμάκι:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θεμελιώνεται  επιτέλους  αυτός ο νέος παιδικός σταθμός, ελπίζω πολύ σύντομα να μπουν μέσα τα παιδιά και ότι οι οικογένειες, τα ζευγάρια θα έχουν πλέον αισιοδοξία και ελπίδα, ώστε να γεννήσουν πολλά παιδιά και να γεμίσει ο νέος παιδικός σταθμός του δήμου μας”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.