Αυτοί είναι οι Αριστούχοι του Αλίμου – “σάρωσαν” τα βραβεία οι μαθητές του 4ου Λυκείου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη επιτυχία, μέσα στην κατάμεστη από κόσμο θεατρική σκηνή ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ, πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση της Ένωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και τη βράβευση των αριστούχων εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας. Την τελετή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης, η Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Εκπαιδευτικοί, και μέλη των Συλλόγων Γονέων των σχολείων μας. Την εκδήλωση κόσμησαν με την παρουσία τους οι νέες και οι νέοι αριστούχοι φοιτητές της Πόλης μας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τάσος Σιδέρης στο βήμα στην έναρξη της εκδήλωσης

 

Την εκδήλωση άνοιξε ένα μουσικό σχήμα από το 1ο Λύκειο και μια εξαιρετική παιδική χορωδία με Χριστουγεννιάτικα και γιορτινά τραγούδια, από το 1ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου με τη διεύθυνση της δασκάλας τους, κας Μαρίας Μεντζίνη.

Η Μαρία Μεντζίνη στο βήμα, παρουσιάζει τη χορωδία.

 

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, τιμητική διάκριση δόθηκε σε δύο προσωπικότητες του Αλίμου, που διακρίθηκαν για την μεγάλη προσφορά τους στο Γονεϊκό Κίνημα και την Εκπαιδευτική Κοινότητα. Τα τιμώμενα πρόσωπα βράβευσε ο Δήμαρχος, κος Ανδρέας Κονδύλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων σε αναμνηστική φωτογραφία με το Δήμαρχο, εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων των Σχολείων, τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μαρία Αραπάκη και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δώρα Σύρμα και τους βραβευόμενους Κυριακή Καμαρινού και Γιάννη Μαριόλη

 

Ο για τρεις συνεχείς θητείες Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου, κος Γιάννης Μαριόλης βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στην Ένωση Γονέων, από το 2007 και την σχεδόν εικοσαετή συμμετοχή και προσφορά του στους Συλλόγους Γονέων Αλίμου, από το 1996.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Τάσος Σιδέρης μιλάει για τον Γιάννη Μαριόλη

 

Προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κος Τάσος Σιδέρης. Αναφέρθηκε στη συμβολή του Γιάννη Μαριόλη στην εξέλιξη και ανάπτυξη της Ένωσης. Ο βραβευόμενος ευχαρίστησε τους στενούς συνεργάτες, γονείς, εκπαιδευτικούς και παιδιά που γνώρισε στην εικοσαετή αυτή διαδρομή του στο γονεϊκό κίνημα, αλλά και την οικογένεια του για τη συμπαράσταση και τη στήριξη προς το πρόσωπό του. Τόνισε πως τα σχολεία στον Άλιμο είναι σε πολύ καλό επίπεδο και υποσχέθηκε πως από τη σημερινή θέση του ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας θα αγωνιστεί για μια πραγματικά Δημόσια, Καθολική, Ποιοτική και Δωρεάν Παιδεία για όλους.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης βραβεύει τον Γιάννη Μαριόλη.

 

Από την Εκπαιδευτική Κοινότητα βραβεύτηκε η Δασκάλα, Διευθύντρια σε σχολείο του Δήμου μας και Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Δασκάλων Αλίμου, Αργυρούπολης και Ελληνικού, «Θουκυδίδης», κα Κυριακή Καμαρινού. Σήμερα εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» συνεχίζει να προσφέρει για την Παιδεία στον Άλιμο.

Προλόγισε ο Γραμματέας της Ένωσης κος Κώστας Φραγκούλης, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην πολύπλευρη προσφορά της
στην Εκπαίδευση. Κόρη πολιτικού πρόσφυγα γνώρισε από μικρή τις κοινωνικές και πολιτικές ανισότητες και αγωνίστηκε μέσα από την
Παιδεία για ένα καλύτερο αύριο.

 

Στην ομιλία της ευχαρίστησε την Ένωση Γονέων για την τιμή που της κάνει και μίλησε προς τους νέους, ως παιδαγωγός και ως αγωνίστρια για τα οράματα της Παιδείας, αλλά και με καυστικό τρόπο για τη σημερινή κατάσταση της Εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης βραβεύει την Κυριακή Καμαρινού

 

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας έγινε παρουσία Προέδρων και αντιπροσώπων των Συλλόγων Γονέων των σχολείων μας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη βράβευση των νέων φοιτητών του Δήμου μας που διακρίθηκαν στις εισαγωγικές εξετάσεις του 2014 για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συνολικά βραβεύτηκαν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου 99 εισαχθέντες από όλα τα Λύκεια του Δήμου.

Η τελετή έκλεισε με την αναμνηστική φωτογραφία όλων των βραβευθέντων φοιτητών και τιμώμενων προσώπων, μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. και τον Δήμαρχο Αλίμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.