Πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων στα Ιατρεία του Δήμου Ν. Σμύρνης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Ο Δήμος Ν. Σμύρνης φιλοξενεί στα Δημοτικά Ιατρεία του, Αρτάκης 34, Νέα Σμύρνη, πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου 2015 με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για συμπολίτες άνω των 35 ετών.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν, με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων, ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα καταγράφονται το ιατρικό ιστορικό τους, η προδιάθεση σε καρδιαγγειακά νοσήματα όπως η υπερλιπιδαιμία, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το άγχος, η κατάθλιψη, οι διατροφικές τους συνήθειες καθώς και η συμβολή της ψυχολογίας στην πρόληψη και θεραπεία των καρδειαγγειακών νοσημάτων. Το πρόγραμμα συντονίζεται από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική.
Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων και θα λάβουν χώρα στα Δημοτικά Ιατρεία της Ν. Σμύρνης (Αρτάκης 34, Νέα Σμύρνη). Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των δωρεάν ιατρικών εξετάσεων παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να κλείσουν σχετικό ραντεβού, επικοινωνώντας στο τηλ. 210 9370333 (9πμ-12μμ).
 Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση (MIS: 375378).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.