Παραιτήθηκε η Πανούση – στη θέση της ο Σάκης Δήμου




Παραιτήθηκε η Μαρία Πανούση από δημοτική σύμβουλος Αλίμου και τη θέση της καταλαμβάνει ο Ταξιάρχης (Σάκης)  Δήμου. Σε λίγη ώρα θα εκδοθεί ανακοίνωση από τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΟΥ:

Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα και εξακολουθώ να ζω στον Άλιμο. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Αλίμου και ασχολήθηκα με οικοδομικές κατασκευές. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Αμπελιώτη και τα 3 παιδιά μας σήμερα βρίσκονται και στις 3 βαθμίδες της εκπαίδευσης.Η μεγάλη αγάπη μου για τα παιδιά με ώθησε να ασχοληθώ και με τα γονεϊκά κινήματα. Συγκεκριμένα, έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων στο 3ο Δημοτικό Αλίμου, είμαι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 4ου Λυκείου (Μακρυγιάννειο) και Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 5ου Γυμνασίου Αλίμου (Οδυσσέας Ελύτης) και μέλος της Ένωσης Γονέων Αλίμου. Είμαι έφορος τμημάτων στον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης «Ένωση Τραχώνων – Δία Αλίμου». Διετέλεσα πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αλιείας με ελεύθερη κατάδυση κατά την περίοδο 2004-2008.
Συμμετέχω για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές με τον Ανδρέα Κονδύλη, ένα νέο άνθρωπο με εμπειρία στη δημοτική διοίκηση, με πρωτοποριακές ιδέες και έντονο το στοιχείο της αποφασιστικότητας να τον διακατέχει.

Η απόφασή μου αυτή αντικατοπτρίζει, πρώτιστα, την υποχρέωσή μου απέναντι στα παιδιά μου, να αγωνιστώ για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του δήμου μας. Επέλεξα να δοκιμαστώ στα δημοτικά δρώμενα τώρα που χρειάζονται υπερβάσεις από τους συμμετέχοντες στα κοινά, ιδιαίτερα στους τομείς που πλήττονται από την οικονομική δυσπραγία, όπως πρόνοια, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα (26 /1) στον Άλιμο με θέμα τη σύλληψη της Μαρίας Πανούση

Η ανακοίνωση του Άνω κάτω στο Καλαμάκι

Άδειο το “Κάρολος Κουν” στην προεκλογική συγκέντρωση που είχε διοργανώσει η Μαρία Πανούση – γιατί δεν πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Mε μηνύσεις απαντά η Μαρία Πανούση στις καταγγελίες για χρηματισμό

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.