ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΗΡΟΥ – Στην οδό Ζησιμοπούλου, στο Παλαιό Φάληρο, το σπίτι της Αγγελικής




xirosfaliro

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, η Αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της βίντεο με την Αγγελική να ψωνίζει από κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου, όπου ήταν και στο σπίτι της. Αφού έμεινε για αρκετά λεπτά στο κατάστημα, ψωνίζοντας πιθανότατα τρόφιμα, πληρώνει, βγαίνει έξω και επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο που -όπως διαπίστώθηκε- ήταν στο όνομά της. 

Οι κάμερες της Τροχαίας και της Ασφαλείας έχουν καταγράψει τη διαδρομή της από το Παλαιό Φάληρο μέχρι της Ανάβυσσο, όπου ήταν γιάφκα του Ξηρού και εκεί μετέφερε τις τσάντες με τα ψώνια.
Στην τηλεόραση του ALPHA μίλησε ο πατέρας της Αγγελικής, είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία , είχε διατελέσει παλαιοτέρα Αντιδήμαρχος Αιγίου…και είναι μέλος του Δ.Σ της ερασιτεχνικής ομάδας ποδόσφαιρου Παναιγιαλείου … ανησυχεί όπως είπε για το παιδί του …
«Ποτέ δεν δήλωσα εξαφάνιση, γιατί δεν είχε εξαφανιστεί το παιδί μου, δεν ήταν ότι είχε εξαφανιστεί. Μόλις είδα την φωτογραφία, γιατί αυτό θεωρούσα να κάνω έντιμο, θεωρώ έντιμο από την πλευρά μου, πήγα στην αστυνομία και είπα ότι είναι η κόρη μου.
Και από εκεί και μετά έχει αναλάβει η αστυνομία όλη αυτή την ιστορία. Θέλω να στηρίξω το παιδί μου και θα το στηρίξω, ανεξάρτητα το αν συμφωνώ ή όχι μ’ αυτά που λέγονται. Δεν ξέρω αν ισχύουν και τι ισχύει, δεν ξέρω τίποτα ακόμη»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.