Οι γαλάζιοι υποψήφιοι της Β΄Αθηνών προτίμησαν τη Γλυφάδα για τα Θεοφάνεια




Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στην Γλυφάδα. Πλήθος κόσμου παρά το τσουχτερό κρύο από νωρίς το πρωί γέμισαν ασφυκτικά τον Ιερό Καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και τον αγιασμό των υδάτων πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη κ.κ. Παύλο.
Μετά το πέρας της λειτουργίας, σχηματίσθηκε πομπή -υπό τη μουσική συνοδεία της μπάντας του δήμου-, η οποία κατέληξε στην Β΄μαρίνα της Γλυφάδας για την καθιερωμένη ρήψη του Τιμίου Σταυρού. Περίπου 25 άτομα – μεταξύ αυτών και μια γυναίκα- βούτηξαν στα παγωμένα νερά αποσπώντας το θαυμασμό των συγκεντρωμένων.
Το τελετουργικό μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, οι πρώην υπουργοί Μαριέττα Γιαννάκου, Φάνη Πάλλη Πετραλιά και Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης εκπρόσωποι των αστυνομικών και λιμενικών αρχών της πόλης κ.α.
Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ν.Ο.Γ, όπου τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν την περσινή χρονιά. Το φλουρί έπεσε φέτος στον αντιδήμαρχο Δημήτρη Νιτσιόπουλο.

ΠΗΓΗ:notiamatia,gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.