“Το 2015 η ελπίδα θα νικήσει το φόβο και η αλληλεγγύη θα νικήσει την καταστροφή”
Ο επί κεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης με την ευκαιρία της νέας χρονιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

ΤΟ 2015 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Τη νέα χρονιά, μετά από 4 χρόνια, είναι καθήκον όλων μας να αντιδράσουμε αποφασιστικά, στις πολιτικές εκείνες

που οι εκφραστές του δικομματισμού, έχουν υλοποιήσει   στη χώρα μας και στην πόλη μας, τις μνημονιακές εκείνες πολιτικές που πλήττουν βάναυσα και οδηγούν στην ανέχεια και στην φτώχεια την πλειοψηφία του λαού μας.

Να μην αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας μόνο του στην κρίση, να δυναμώσουμε τα δίκτυα αλληλεγγύης, να στηρίξουμε κοινωνικές δομές και να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα στην πόλη μας.

Το 2015 επιβάλλεται να είναι η χρονιά που θα βάλουμε τέλος στα μνημόνια και θα ανοίξουμε νέους δρόμους αλληλεγγύης και ανατροπής. Η χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει τον αυταρχισμό και οι ανάγκες των ανθρώπων θα μπουν πάνω από τις ανάγκες των δανειστών.

Το 2015 η ελπίδα θα νικήσει το φόβο και η αλληλεγγύη θα νικήσει την καταστροφή.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, υγεία και δύναμη. Και καλούς αγώνες.

  31-12-2014                                                                                                                                          ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣΟ Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.